發新話題

最新DirectX 9.0C 下載

[Close]
引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-8-6 17:33 發表
放係桌面之後搵番個setup 檔之後安裝, 就搞掂啦
咁裝完setup果舊野...咁桌面D檔案整係邊= =??  唔通要拜係桌面到咩==  好多舊野  仲有..我裝完佢都話  創建directXDevice對象失敗.請確認己安裝最新板Directx    咁點呀==?????

唔駛-.-"裝完就可以 del 了....
你display card driver 更新左未?

引用:
原帖由 五代目風影 於 2008-8-5 23:50 發表

有幾 fd 都試左, XP + dx10 冇任何問題
xp 唔支援 dx10 個講法只係 mircosoft 想迫人轉 vista
如果你有dx10咭玩dx10 games 絕對有用
試左的確會順d, 畫面靚d
但你張係 dx9 咭就唔建議裝 ...
我可以同你講 ....

XP 係絕對唔支援DX10

仲有 所謂既民間版DX10 ...

你可以試下用黎玩Crysis .... 如果你塊底版行過15 fps 我話你勁 =]
( 正常用Dx10 玩Crysis ... 除非P45 新版... 否則好難過15fps )
( 用Dx 9.0c 就唔同 ... 就咁玩都一定過硬 )
( 所以...你大可用你所謂既 DX10+XP 黎玩Crysis ((如果你用緊9800GTX 最好上半高畫 )) 睇下你塊版過唔過15fps   )

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-8-6 21:27 發表
唔該,如果我係intel 的,咁我要裝哪一個DRIVER
可5可以比個address (internet) 我
我5係好G點搵~~

回復 34# 的帖子

你用緊咩型號?

請問點先可以知道我係用緊咩型號(INTEL)

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-8-6 21:27 發表
咩係driver  我係電腦到睇 我係9.0cLO  不過都係用唔到vlan

...用gpu-z 睇

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-8-7 15:53 發表
...用gpu-z 睇
算喇 我都諗會放棄vlan

咩來,..
介紹下ok

我去網吧玩(d軟件應該係最新瓜???我屋企整來整去都玩唔到= =)...d字係睇得番啦...不過入場個時仲係要等好耐...而且玩個時仲係有d lag= =...係唔係vlan本身既問題呀???我用kyo黎玩都冇事嫁波...仲好順tim...

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2008-8-1 21:33 發表
XP 系統係唔會support DX10, 你就算裝左都冇用
無啦啦做咩要down...
有咩用...
我now都用到vLan

引用:
原帖由 TraperPO 於 2008-8-7 03:15 AM 發表

你可以試下用黎玩Crysis .... 如果你塊底版行過15 fps 我話你勁 =]
( 所以...你大可用你所謂既 DX10+XP 黎玩Crysis ((如果你用緊9800GTX 最好上半高畫 )) 睇下你塊過唔過15fps   )
底版.. 係底板啊
咩叫底板行 15FPS
唔通你用 onboard display 黎試 DX10
玩得呢d games, 唔通有人仲行 onboard display 黎玩?

請先搞清楚底板係乜, 顯示卡係乜吧

回復 43# 的帖子

有 790GX 我用onboard 行

配置 :

AMD Phemon X4 9950

790GX + SB 750 chipset 底板

2GB DDR2 800Mhz ( 1GB dual )

用內置顯卡

行Vista Dx10 Crysis

23 fps =]

我有打Crysis......

回18#

ATi大把DX10.1卡

回19#

痴線,DX10一定係lag過DX9嫁

回29#

因為DX9既Game係唔可以行DX10

回33#

冇錯,8800GT+DX10 XP+Crysis = DX9 CRYSIS
根本連「非常高」都set唔到,你set「高」一樣係DX9

回43#

唔好以為打Crysis一定要勁卡......
一張6200A / OnBoard 6600 夠哂你用
( 我以前係用6200A打Crysis )

發新話題