發新話題

最新DirectX 9.0C 下載

[Close]
可唔可以貼個10.1出黎-.-我無....

引用:
原帖由 peter88625 於 2008-8-3 08:46 發表
大佬呀~
果d咩咩DX10 for XP係昆人嫁 -.-
比你有哂DX10既檔案又點?
咪一樣冇用 ~"~

你大可以去nVidia下載純DX10既測試程式 —— nVidia Cascades
睇下個乜鬼DX10有冇用:
http://www.google.com.hk/search?complete=1& ...
DX10比DX9畫面更好@_@ XPsp3好似支援到-.-...
我顯卡9800GTX@_@你話用唔用到@_@

引用:
原帖由 sky930532 於 2008-8-3 11:18 發表

DX10比DX9畫面更好@_@ XPsp3好似支援到-.-...
我顯卡9800GTX@_@你話用唔用到@_@
你9800gtx又關乜事== 你行xp俾你gtx280都冇用啦.
xp唔support Dx10 (果d所謂既dx10 for xp 未見得用到==)

令外dx10.1兼容性好差 暫時冇乜game 同顯示卡support到. 所以大家唔洗驚

引用:
原帖由 henrychw 於 2008-8-5 11:19 PM 發表

你9800gtx又關乜事== 你行xp俾你gtx280都冇用啦.
xp唔support Dx10 (果d所謂既dx10 for xp 未見得用到==)

令外dx10.1兼容性好差 暫時冇乜game 同顯示卡support到. 所以大家唔洗驚 ...
有幾 fd 都試左, XP + dx10 冇任何問題
xp 唔支援 dx10 個講法只係 mircosoft 想迫人轉 vista
如果你有dx10咭玩dx10 games 絕對有用
試左的確會順d, 畫面靚d
但你張係 dx9 咭就唔建議裝

個9.0C裝係邊...

我本身就用9.0c 不過仲係咁lag仲係咁彈

回復 21# 的帖子

9.0C 都有好多隻version...你係唔係裝左最新既version?

我下載左之後,唔知裝係邊因為佢無位置安裝~.~
睇圖吧~

附件

回復 23# 的帖子

自行找回DirectX的檔案.
按圖即可進入信長之野望區

回復 23# 的帖子

放係桌面\DirectX

= =!d野放係邊啊,好多野啊!

放係桌面,,有咩用?!

係咪可以 玩vlan 先????????????妝左 可以玩到??????

引用:
原帖由 五代目風影 於 2008-8-5 23:50 發表

有幾 fd 都試左, XP + dx10 冇任何問題
xp 唔支援 dx10 個講法只係 mircosoft 想迫人轉 vista
如果你有dx10咭玩dx10 games 絕對有用
試左的確會順d, 畫面靚d
但你張係 dx9 咭就唔建議裝 ...
但係裝完 做乜用好多程式睇 依然係顯示dx9==?

回復 27# 的帖子

放係桌面之後搵番個setup 檔之後安裝, 就搞掂啦

發新話題