發新話題

[Left 4 Dead] 【已有18團】VLAN中的團 , 請各玩家CAP圖提供資料 (9/4更新)

[Close]
引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-16 21:51 發表
pacolee2008
新手上路

帖子1 積分0 級數9 Lv

多謝提供資料

想串人都睇清楚D 先NA,樓主
級數代表什麼? 開VLAN時間
本人亦無任何[串]的意思 別隨便分析

引用:
原帖由 hellofaifai 於 2009-2-16 21:55 發表

級數代表什麼? 開VLAN時間
本人亦無任何[串]的意思 別隨便分析
咁你係到引用佢果d資料係咩意思?
冇意思ge回覆?灌水?

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-17 00:36 發表

冇意思ge回覆?灌水?
參考發帖數作資料
而且我有引用他的發言,亦已多謝作回覆
(為免這位會員看不到,我已在這引用中以粗體顯示)
請問我該發言真的沒有意思嗎?

這是該會員提供的資料(這字體大小可以嗎??)
引用:
原帖由 pacolee2008 於 2009-2-16 19:42 發表

+1......我係懦夫救星的人..

上次玩4v4...佢地1唔夠打..全部走灑..
這是我感謝該會員提供資料的發言(這字體大小可以嗎??)
引用:
原帖由 hellofaifai 於 2009-2-16 20:19 發表

pacolee2008
新手上路

帖子1 積分0 級數9 Lv

多謝提供資料

引用:
原帖由 hellofaifai 於 2009-2-17 01:02 發表

參考發帖數作資料

這是我感謝 ...
咁你引用佢果d資料即係有咩意思,問非所答

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-17 01:17 發表

咁你引用佢果d資料即係有咩意思,問非所答
不好意思,我應該再次以粗體表示(請問看到嗎?)
引用:
原帖由 hellofaifai 於 2009-2-17 01:02 發表

參考發帖數作資料

這是我感謝 ...

想多謝人,唔係打個名就得na咩 ??

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-17 00:36 發表

冇意思ge回覆?灌水?
問題1與2已經詳細解答了,

不好意思,我確實答漏了你第3題問題
Q:灌水?
A:不是 (我又忘記粗體已編輯)

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-17 01:20 發表
想多謝人,唔係打個名就得na咩 ??
論壇不能引用他的個人資訊?
若然是,我會刪除

@.@a 路過的

不過想給樓主一個提示

如果想達成樓主你 收集活躍中的團 的目標

建議注意用詞及口氣

反問法使用不當,不但不能達到 原有作用

只會使
a) 討論繼續離開原有主題
b) 玩家/用家不再看此帖
c) 封帖

提示完畢,如有冒犯請見諒 =]

UBL記得都幾勁,玩對抗佢地好似好少死

引用:
原帖由 RRCC 於 2009-2-17 07:23 發表
@.@a 路過的

不過想給樓主一個提示

如果想達成樓主你 收集活躍中的團 的目標

建議注意用詞及口氣

反問法使用不當,不但不能達到 原有作用

只會使
a) 討論繼續離開原有主題
b) 玩家/用家不再看此帖
c) 封帖

提 ...
您說得對
我被其他發言影響了這post的真正目的
絕對重視您的意見

言歸正傳:
希望大家繼續提供團隊資料,別作其他討論

引用:
原帖由 debe236 於 2009-2-17 10:44 發表
UBL記得都幾勁,玩對抗佢地好似好少死
咁多隊我覺得尼隊算係最勁,不過d人好暴燥下

引用:
原帖由 pacolee2008 於 2009-2-16 19:42 發表

+1......我係懦夫救星的人..

上次玩4v4...佢地1唔夠打..全部走灑..
徙氣啦 約個時間打囉.

如果我地唔夠"懦夫救星"打我立刻解散Dangerous

贏唔夠你地2000分當我地輸

我好想知咩叫唔夠打

引用:
原帖由 kaigundam2002 於 2009-2-16 17:10 發表

唔係呀ma地勁!? 一唔夠打一係kick走人,一係就關ser架喎
你係邊個? 我係Dangerous 火機

你乜水 有冇團 唔好屈人.
我kick人只有以下原因 :
我有隊友或朋友想入場而爆場 我就會kick 最生面口/最屎/最高ping/最白痴/最嘈/扮勁

我覺得有d熟面口/勁少少既 我都會開咪講句 : 唔好意思 我有朋友入黎 下次玩過 , 多數都會自動走

個場我開既 有咩就同我講 我一定唔會kick d 真係勁既人 (你自己覺得自己勁另計)

關server 應該係因為我放工返屋企 我個server又爆左 而我又有一班隊友等我返黎時想一齊玩 (就廢事 kick人 索性關server重開)

或者係 我覺得我個防毒自動斷我寬頻
又或者係.. 好多人都知有時 轉check point 時個 server會hang

你未開過server唔知我唔怪你,但唔好覺得我地會怕左你/你地 而kick 人/閂Server

離題了,離題了

請回歸主題內容,
其他內容請自行開主題

發新話題