發新話題

[Left 4 Dead] US. 團既人入一入黎有野睇@口@

[Close]
我想問一問 您3個 喇叭開到幾大(調查中 o_o"

就 算 @ 仔 真 係 起 到 吹 .
甘 你 咪 當 佢 錯 囉"
佢 話 你 地 真 係 有 用 ,,
你 都 吹 佢 吾 漲 架.
仲 話 吾 係 要 罵 戰"
吾 係 既 話 你 岩 岩 就 吾 會 起 L4D 到 成 班 友 爆 粗 啦 "
我 係 岩 岩 個 到 某 個 人 個 FD"
岩 岩 起 佢 屋 企 .
你 地 D 野 我 都 睇 到 亦 聽 到 .
都 吾 關 s1u 維 事.
有 冇 做 過 心 照 啦 ;
清 者 自 清 aH"
以 上 內 容 純 粹 個 人 意 見 ;
並 無 針 對 誰;
不 喜 勿 插 .___.

我係@仔 你地有無做個最清楚la 你係死口唔認 我都耐理唔可 就算係ban錯人 你都唔駛爆粗 現在的咩香港人小小野就爆嘈 3個嘈1個人 公平的好wo 之後中要嘈我叫人踢我出理 你邊位 團長都未說野你就說 就算我地無證據我地都有證人 4個見住  你唔好以為我地低能
回32 我絕對唔覺得我在這件事做錯 中有係msn只得你說野 我完全沒有理會你所說的野 因為你說的野全沒有道理  加上我覺得我係這件事我無雖要理會你地所說的一切 吧口生係你個邊 你鐘意點說咪點說 做個的咩心照la 你係要死口唔認 我都耐理唔何!

唉 @仔 您過左火... 做錯應該認 就算您真係知佢用外掛 但係冇證據. 咁係未夠釘死佢的~_~
我做醜人算 因為全貼我識人最多 快d搞掂佢

1. 水銀燈 冇用外掛  因為沒有證據 [@仔 只能算您不好運 因為您沒拍照 加上別人識人太多 可以證明佢冇用開外掛]
2. 小維冇串人 佢個fd係佢屋企 我都信佢~_~ 我識佢耐
3. 您地比人懷疑 係因為 [當時在場人 提供]
話說 您地技術不差 前3關都爆左d屍既頭  直到第4關 兩隻hunter係前邊 係'勁'前 小維企係2隻hunter後面 唔知邊個 一槍爆左佢頭 死左 小維同@仔 都"覺得" 您有用外掛 點知 @仔踢左您.. 係到講sorry先  

總結 @仔係出左錯 對唔住大家orz 另外 us團早已散了 好多個月之前.....(太多us團員 約100人 加上活躍團員都有40-50個  太多人鍾意呢個團 所以都會掛名us_)

本貼在好急之下打 有咩講錯  對唔住先 希望息事寧人

新手彥

我都試過同班 frd 玩玩下 ,
俾插件 check 到 " 話我有用 cheat " ...................... =.=
跟手 kick 左 10 幾次 ..................  
但奈何冇人知正版用 cheat 會俾人 ban acc .......

而定o的插件係唔係都話人用 cheat .............
所以冇咩用 .......

引用:
原帖由 frankwong1314 於 2009-5-9 20:16 發表
我係@仔 你地有無做個最清楚la 你係死口唔認 我都耐理唔可 就算係ban錯人 你都唔駛爆粗 現在的咩香港人小小野就爆嘈 3個嘈1個人 公平的好wo 之後中要嘈我叫人踢我出理 你邊位 團長都未說野你就說 就算我地無證據我地 ...
請del貼 有咩m群講

寶月:
US不嬲出曬名"好勁"嫁啦........可能人地岩岩寫左個防外掛出黎呢?!
佢地成日都RE場..........唔夠打又走場..........水銀燈似用外掛咩??
比我穿牆射死既人.....佢地又會話我係外掛?!
US肯定係最有品既團!!!

引用:
原帖由 jackho132002 於 2009-5-9 20:23 發表
寶月:
US不嬲出曬名"好勁"嫁啦........可能人地岩岩寫左個防外掛出黎呢?!
佢地成日都RE場..........唔夠打又走場..........水銀燈似用外掛咩??
比我穿牆射死既人.....佢地又會話我係外掛?!
US肯定係最有品既團!!! ...
可能人地岩岩寫左個防外掛出黎呢
一早有

佢地成日都RE場..........唔夠打又走場
睇黎您新玩
US肯定係最有品既團!!!
上面講完衰野 E家話有品 咁都唔算挑起罵戰?

我新泥報到    xba

玩緊邊個map?
no mercy?

引用:
原帖由 jackho132002 於 2009-5-9 20:26 發表
我新泥報到    xba
歡迎加入l4d =.=?

睇黎你先係新黎喎  xba

引用:
原帖由 jackho132002 於 2009-5-9 20:29 發表
睇黎你先係新黎喎  xba
何以見得 理由
多謝

e+ d人 係5係 肺 比人吊係開外掛 @仔係好勁 係你開外掛 比人ban 你e+ 吊9人 你係5係kai  水銀燈你開外掛,係你肺 e+岩岩寫左個防外掛出黎 大老
US肯定係最有品既團 大家

我係us既siu維...我有必要係到講番句野

1)係同你地玩左咁多場....可能我太新手既關係....覺得你其中一名玩家水銀燈用cheat...搞到依家有悟會..我想係到講句sorry....但係....係岩岩既第4關....我[[[沒有串任何一個人]]]]
2)我唔知到@仔佢有冇防cheat,,不過可以肯定...我的確係咁樣比水銀燈爆左幾次頭...如果有你地覺我我要道歉既..我再講多一句sorry
3)岩岩我個fd係我屋企...佢睇到曬發生過既事......我要講多次我冇串人
4)回27.....xba係l4d老手..不過你一定新過佢
5)回22....呢次係個別事件..唔關us全團既問題...請del post

要講既就係咁多........最後...我再講多句...sorry!!!!!!!!

發新話題