發新話題

[Left 4 Dead] DESTINY☆團隊 繼續招人~報名從速~~

[Close]
引用:
原帖由 windsang 於 2009-3-29 22:35 發表
有冇興趣一齊玩-v-
steam id:windtszsan
我系No. three  
團戰就吾好 組織緊姐
老三你真係多身份=V=,係玩既記得搵埋我=V=

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-3-29 23:06 發表

老三你真係多身份=V=,係玩既記得搵埋我=V=
我地系小內閣

愛女生不與人分

而且系朋友組織 與 團隊無關

愛女生不與人分..哈哈..呢句幾好

wt is DESTINY☆DerekYin & DESTINY☆拉筋 msn and steam id ??

我入唔入得團???

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-3-30 17:09 發表
我入唔入得團???
入得呀...留你MSN同STEAM ID俾我...:)

我都想入
msn
[email protected]

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推

我想入呀,想同香港人一隊一齊用語音打呀,,台佬又講普通話又唔合作...唉~~~
add我msn呀 [email protected]
你地有冇M群嫁???我都想試下玩團戰
我技術都係一般ja....只係成功同合作佬打爆過一次專家版.....(總共都係打左兩次ja XD)

我都想入團,點樣先入到團的的的的

引用:
原帖由 RyanLeeRyan 於 2009-3-31 01:52 發表
我都想入團,點樣先入到團的的的的
留你msn俾我.....~~~~

引用:
原帖由 vkboy 於 2009-3-31 00:27 發表
我想入呀,想同香港人一隊一齊用語音打呀,,台佬又講普通話又唔合作...唉~~~
add我msn呀 [email protected]
你地有冇M群嫁???我都想試下玩團戰
我技術都係一般ja....只係成功同合作佬打爆過一次專家版.....(總 ...
add你msn alreadly呀....我地有M群嫁...有冇steam id to give me?

push!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 1# 的帖子

好似有15個喇喎    /

WO ~~我地team d人好nice嫁

發新話題