發新話題

[SPY] 招生

[Close]
仲收人sm

VLAN名稱:櫻忘憂
GG C名稱:y1221789
信長經驗:2年掛
以前加入過既團:/
識吾識整片:識既._.
擅長既英雄:山王服仔羽柴道雪..毛毛宇左直江.好似無了._."

VLAN名稱:〃小豪[★]
GG C名稱:迷
信長經驗:3年
以前加入過既團:星團 中國團
識吾識整片:唔識
擅長既英雄:神v

叫我add你msn 又吾應機

回復 34# 的帖子

係= =''?

如有以上情況 請以帥哥稱呼我
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

回復 12# 的帖子

誰說濃姬不可做主力   
p_R0

引用:
原帖由 pR0〝 於 2010-1-16 06:32 PM 發表
誰說濃姬不可做主力   
隨時歡迎你炮證e個事實
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

回復 37# 的帖子

sorry我最憎炮9人      ok????????????????????????????
p_R0

引用:
原帖由 pR0〝 於 2010-1-16 08:44 PM 發表
sorry我最憎炮9人      ok????????????????????????????
吾知點解你無啦啦係我地影片果個貼到炮我地

我想講既只係 如果你認為香港甘多個強團 1定要比賽分出最強的1團 然後踩低其他團 甘我地既對話e到就中止了

p.s我吾知點解要打nif=.=

仲有 你話我地係19神團??
原帖由 pR0〝 於 2010-1-16 16:08 發表
支持19神團
繼續滅團or被人滅98                                     369

與nif打了沒???????????????????????????????????????????????

點19法請解釋

下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Hui 於 2010-1-16 13:13 發表
係= =''?

如有以上情況 請以帥哥稱呼我
叫左都吾應

VLAN名稱: ㏒逝×            
GG C名稱:93417
信長經驗:1年
以前加入過既團:冇入過
識吾識整片:10分鍾一條片
擅長既英雄:啊市 輔助神手=me

VLAN名稱:惡搞乂癲小敏         
GG C名稱:Big_Dull
信長經驗:20年
以前加入過既團:msk..mx-2
識吾識整片:1分鐘1條
擅長既英雄:很多..唔話你知

VLAN名稱:★〤傻東〞            
GG C名稱:samuel5201314
信長經驗:4年
以前加入過既團:★AkatSuk!﹑  中國團
識吾識整片  唔識
擅長既英雄:信長 2龍 果 宇佐 佐佐 上3 羽柴(最勁E幾個)全能

帖子15 積分0 級數11 Lv團隊幻團[★]!〞
[MsK]-Mk]S_kyII
http://www.ipve.com/bbs/?fromuid=1242311

VLAN名稱: ★笨蛋﹍           
GG C名稱:no
信長經驗:4年
以前加入過既團:  :★AkatSuk!﹑  
識吾識整片  唔識
擅長既英雄:全能
:★〤傻東〞 is me
幻團[★]!〞係我自己既團!!

發新話題