發新話題

[交流] 君のいる町 你係柚希黨定神咲黨?

[Close]
枝葉 柚希                    

紫步出左3場都有好多人投佢..

本人最憎係男主角同女主角...姐係青大同柚希

佢地把自己的感情傷害他人的感情...唔知點解人氣投票柚希第一 青大第三...

神咲得第二.....明日香得第四....

明日香勁慘...男主角勁廢男XD

最新的一集.....
欲罷不能

呢兩集有伏線不解釋重甜區接近尾聲

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-7-1 13:52 發表
呢兩集有伏線不解釋重甜區接近尾聲
伏線??

應該就做完...希望作者有新作= ="
佢其他作品D畫風一樣XD

小鎮有你,原名《君のいる町》,另有譯名為《有你的小鎮》(週刊少年Magazine・2008年26號-連載中)
魔界公主,原名《Princess Lucia》,另有譯名為《惡魔公主露茜婭》(月刊Comic Blade・2008年9月號-隔月連載中)
Half&half(別冊少年Magazine,2012年10月號-連載中)

值得一睇XD
全部都係啪啪啪

睇哂 仲有涼風 人物係去你的小鎮有出現過
惡魔公主爛尾
但係Half&Half值得關注 睇左短篇 已經知佢套長篇唔會真係長

係米ntr尼加

點解無人鐘意清美 我覺得唔錯

引用:
原帖由 條野直樹ovo 於 2013-7-12 14:57 發表
點解無人鐘意清美 我覺得唔錯
有左之後正式成為人妻 唔鐘意得

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-7-12 15:28 發表
有左之後正式成為人妻 唔鐘意得
人妻+巨乳=?????

唔睇動畫都唔知佢啊妹有粒"字"
睇番漫畫真係有 不唔多覺
動畫d人物好柒

引用:
原帖由 sM× 於 2013-7-15 11:37 發表
唔睇動畫都唔知佢啊妹有粒"字"
睇番漫畫真係有 不唔多覺
動畫d人物好柒
-.-一睇就見到 人物形象黎架喎

有無人知套野播幾多集

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-7-15 18:48 發表
-.-一睇就見到 人物形象黎架喎
平時唔多覺
我覺得開頭果d先好睇...
而家呢到開始唔多好
都係果句d人物

發新話題