發新話題

絕信求教

[Close]
引用:
原帖由 09621345 於 2012-11-12 19:29 發表
絕望長毛象如何在速卷偷錢手中逃脫教學?!
Btw 幾時有得睇啊市教學
我想睇哂2軍3路玩法
你唔好再懷疑啦
人地呀市 1個殺哂5個 7分鐘大炎 我地超越唔到

台服菁英 ad carry

同M$睇距離 有2秒時間買裝防M@@
RP冇LU

(如本回復有何不當 請提醒本人 我會立即修改 多謝 )
好想退信
但退極都唔得

仲有我咁新
你在夜夢團
我比5到最佳做法
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-11-12 19:46 發表
同M$睇距離 有2秒時間買裝防M@@
RP冇LU

第一次聽到有人咁做到
禁f8 1秒 等馬 接近買裝條友 1秒
買裝3秒 2秒買裝   隻m錢問題了

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-12 19:52 發表

第一次聽到有人咁做到
哈哈哈
計得好
人不犯我,我不犯人,若人犯我,禮讓三分,人再犯我,我還一針,人還犯我,斬草除根

回復 137# 的帖子

m象同m人手勢唔同?定係象有miss?點樣m到隻象又未m中...
好難理解

引用:
原帖由 黑崎★斬月 於 2012-11-12 19:55 發表

哈哈哈
計得好
咁你信唔信
隻m錢暗位閃過去 木杜反應到 m錢實夠佢追
睇佢買唔買到野
再者,佢咁儲裝7分鐘都大炎唔到 比盡對面5個唔識玩 $# 1技2技咁 毛毛3技黃點 出哂 太原 m錢1技 2技 唔玩3技 小十唔玩2技

到底幾時先有得睇,我日等夜等 就係想見證奇蹟一刻

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-12 19:52 發表

第一次聽到有人咁做到
正確來講你隻馬放好買裝個度,1.幾秒就ok出到。

引用:
原帖由 09621345 於 2012-11-13 12:19 發表
到底幾時先有得睇,我日等夜等 就係想見證奇蹟一刻
佢唔係成日on嫁,佢一on我send信比你

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2012-11-13 13:05 發表
正確來講你隻馬放好買裝個度,1.幾秒就ok出到。
試過唔得
F8 1秒 你隻馬係買裝個度旁邊 都要等1秒比裝你禁

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-13 17:44 發表

試過唔得
佢個ai  反應好慢 次次都係甘0死無左

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-13 17:44 發表

試過唔得
我習慣禁1字控馬,個0點幾秒已經可以買,你再用英文買裝is ok

算啦你都係唔明我意思 88  唔想再討論

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-11-13 20:31 發表
算啦你都係唔明我意思 88  唔想再討論
點會唔明,你意思係話你買野個陣要等一秒的時間先買到合控馬要1秒,根本可能1點幾秒買到是否?不是的話姐係你所打出來的的和字面意思的不同?意思深厚

發新話題