發新話題

[交流] 俺妹真係完全比唔上緣之空囉

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-8-23 00:19 發表

個人覺得2套都有好多不足之處
知唔知點解呀
因為..製作A-1Pictures呀:@

緣之空同俺妹2個都系垃圾

妹系最強第一系琴里 第二系美柑

引用:
原帖由 To-波. 於 2013-8-23 09:57 發表
緣之空同俺妹2個都系垃圾

妹系最強第一系琴里 第二系美柑
你算吧啦- -"
引用:
原帖由 danny20064 於 2013-8-23 02:31 發表

知唔知點解呀
因為..製作A-1Pictures呀:@
唉呢間公司次次拎D神作黎做到普通作咁...

表示兩套都冇睇
唔評論

回復 14# 的帖子

咁快=.=....................

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-8-23 19:21 發表
咁快=.=....................
唔係人地快
係你收風慢

14-16精彩

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-8-24 02:17 發表
14-16精彩
我覺得一般

琴晚終於睇左了
俺妹>緣之空

其實我覺得個尾唔差
對於俺妹黎講
成件事同結構睇
要表達好個故事
呢個結局先係最好

老實講如果後尾係其他女主角路線
我會覺得仲差 跟本就侮辱左成個故事
雖然我都明白綾瀨BB同黑貓正過桐乃好多
不過始終俺妹既結局就要好似俺妹咁完
個尾係有不足
但起碼佢係KEEP住自己既風格咁樣完左
我唔覺得個尾好爛 收貨喎

你到底想開幾個ac
btw俺妹同緣之空種類唔同 一個日常少少 一個反倫理 冇得比

個尾就係睇佢敢唔敢行緣之空路線
KISS完著住件婚沙都唔敢唔理人地目光自己兩個生活落去
平時兩兄妹一齊玩H GAME就玩得多 真係啪上黎又唔敢膽啪
依到就係神作緣之空同俺妹既分別
我穹BB婚沙都無得著 我幫佢帶左隻介指咋HI

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-8-27 00:02 發表
你到底想開幾個ac
btw俺妹同緣之空種類唔同 一個日常少少 一個反倫理 冇得比http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20060324164 ...
尾幾集差唔多一樣
派卡 四眼姣婆VS女主角 >男女主角做屬於自己兩個既事

不過簡單D黎講就係
緣之空世界第一

引用:
原帖由 a799abc123 於 2013-8-26 15:40 發表

我覺得一般
你識咩,神作~!!!!!!神作!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
很重要所以要講2次.\/.

發新話題