發新話題

vlan盃大熱之龍爺軍團

[Close]
回上樓主 wtf無限團   我地上次**廣告**打過= =

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-10-5 14:02 發表
回上樓主 wtf無限團   我地上次**廣告**打過= =
ME?????????????????????????????????????

其實..我想講黃金組合好耐以前 出過..你地睇番 龍爺段 kissa團戰影片..果場佢地打9哲..果個就係佢既黃金組合...見識到末

影片在那裡= = 請我給學野

我諗黃金組合既意思應該係利用黃金會員作利益
使可以收買返黎既一隊就稱為黃金組合

龍爺是神獸 好威威

我覺得呢件事好好笑lo = =

水魚我同你講呀= = 無限團你講龍定係我地...  日日都見你係**廣告** 我搵呀ben招你打吧 上次你都肯打     而家等呀ben jjc升lv佢開團

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-10-6 11:31 發表
水魚我同你講呀= = 無限團你講龍定係我地...  日日都見你係**廣告** 我搵呀ben招你打吧 上次你都肯打     而家等呀ben jjc升lv佢開團
首先  我講龍爺系無限團 既意思系無限滅團 佢滅完都仲有既意思懂??
仲有 呀ben=who
我有同你玩過嫁咩= =!

老人家咪鬼打機啦 :L

吹到55樓了, 希望到時候現場比賽見到貴團

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-10-6 12:35 發表
你要失望了
他們是澳門團
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

沒錯
不過入不到8強吧
我很嫩

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-10-6 12:35 發表
如果真係比賽現場見到   我諗可以叫定黑車

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-10-6 19:48 發表

如果真係比賽現場見到   我諗可以叫定黑車
-.-...............SM賢,車佢返屋企?

發新話題