32 123
發新話題

[漫畫] 火影忍者 第490話 『九尾的真相』

[Close]

火影忍者 第490話 『九尾的真相』

我想知兜比左D咩斑睇-.-??

兩個可能 斑既細佬 4代  
不過睇斑既表情 係佢細佬多..
YUI*FlowerFlower*

我諗鼬之前比嗚人個樣野
就係可以控制九尾ga野
(個人推測,不喜勿插)

回復 3# 的帖子

仲有2個可能大蛇丸or六道仙人...

不過我諗六道仙人先會令班諗都吾敢去諗

如果系班既細佬都冇可能令班去驚佢,只有六道仙人先會令到班真系咁驚
be豬-3-

會唔會係斑ge真身or一代目

回復 6# 的帖子

一代目神早出過啦...
我相信班都應該收到風...
so冇乜好驚...
班既真身,我諗班會嬲多過驚...
始終系班自己既穢土轉生,都吾夠班打啦...
你比人玩你自己條屍,你會吾會嬲,點會驚?!

e+個可能只有六道仙人...
得六道仙人會令班去驚...
話哂十尾人柱力+忍術始祖
be豬-3-

引用:
原帖由 SaiBe=] 於 2010-4-9 00:03 發表
一代目神早出過啦...
我相信班都應該收到風...
so冇乜好驚...
班既真身,我諗班會嬲多過驚...
始終系班自己既穢土轉生,都吾夠班打啦...
你比人玩你自己條屍,你會吾會嬲,點會驚?!

e+個可能只有六道仙人...
得六道仙人 ...
佢都唔係十尾人柱啦,個十尾比佢打成9隻尾獸(本身仲要係月亮度..),不過6道隻眼同始祖的關係......太過屈機姐...

係入面應該係六道仙人....因為班只有一樣野怕.......就是六道仙人...

其實係斑既實體

甘嗚門系吾系真系打不死嫁?

正常六道過左咁多年應該得返d骨  
我估係佢細佬雖然都係好多年前既人
但係相比之下都好d
驚既原因係佢對眼既事

引用:
原帖由 kerryonline 於 2010-4-9 05:34 發表
正常六道過左咁多年應該得返d骨  
我估係佢細佬雖然都係好多年前既人
但係相比之下都好d
驚既原因係佢對眼既事
正常係唔會有忍術 正常係唔會有尾獸
正常係唔會有通靈 正常係唔會死過返生
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 28761003 於 2010-4-8 23:18 發表
會唔會係斑ge真身or一代目
唔好唔記得,一代目比第三代封印左

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2010-4-9 07:32 發表

正常係唔會有忍術 正常係唔會有尾獸
正常係唔會有通靈 正常係唔會死過返生
睇你咁講
嗚人應該係人妖
九尾係貓仔
寫輪眼只係紅眼症
先生~~
正常既意思係用漫畫既劇情想一想