65 12345
發新話題

[原創] [GTASAMP]幫派生涯伺服器全新開動//資料保留//已換光纖!!

[Close]

[GTASAMP]幫派生涯伺服器全新開動//資料保留//已換光纖!!

由於為了提供玩家們好的遊戲品質, 主人決定將伺服器檔案整個移轉到別的主機上
請各位放心, 目前新主機配備良好
基本配備為
網路傳輸為光纖網路
記憶體為1G以上
3.2ghz
新ip為: 122.116.92.211

幫派生涯伺服器,個mod係玩人生遊戲,同幫派大戰~
入面有分人種,白人黑人同墨西哥人,不過黑人同墨西哥人可以開字頭(幫會)
有分工作和職業~多到唔記得~講少少
偷車賊,警察,消防,記者,毒販,軍火商,氣車買賣,地產,Fbi,的士/巴士司機,殺手,運輸 等....仲有好多唔記得
仲有一個有趣ge職業係"考牌官",因為每個人要有牌先可以渣車,唔係會比警察捉&罰錢~
牌照有:車牌,船牌,武器牌,釣魚牌,飛機牌~~
賺到錢仲可以請入面ge玩家幫你做野,如果做d唔見得光ge事會比警察捉~~
有錢仲可以買物業,請玩家做你ge員工~全完模仿真實世界~
真係好好玩~希望大家都玩啦~~
Host Name : 幫派生涯
地圖限制 : 一島 Los Santo
完全唔lag~低ping~~
lv3以上可以買屋住啦~~你買左果間屋會永久save係個server入面~人地只可以同你租~一個字~正~
(ip可以係samp ge favorits的add server到加入)
(場主准已准許貼ip)
場主 : N2O----------------------很有責任感和很和藹的ADM,有空的話什麼事他也會幫忙的,不管是敵是友
ADM : LAWYER-SK--------GAME中的和事佬,很有責任感的,有問題可找他

請大家去41樓看有搞野圖XD
遊戲玩法教學這裡~~

GTA SAMP同主程式下載點(有教學)
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=73821&extra=page%3D1

Msn:[email protected]
有圖在六樓~~~~
GAME中對抗名單(已組織殺警團~有意聯絡RyuShinoda)
http://www.ipve.com/bbs/post.php?action=reply&fid=174&tid=75624&extra=page%3D1

我乜q都冇玩啦~

我想睇下教父mod d圖

聽得多,未睇過

因為個server仲係好新,不過已經好多人玩
場主話中文化及新增功能達85%,現在正進行最後楷段
故暫時無法copy到圖貼上尼,好快會貼~~
我乜q都冇玩啦~

岩岩今日玩緊=.=走左去賣drugs=.=

引用:
原帖由 RyuShinoda 於 2008-3-27 07:04 發表
岩岩今日玩緊=.=走左去賣drugs=.=
哈哈~你又有玩XD~我係Wallace~~~XDD
我乜q都冇玩啦~

因為當時己是1:30am所以找不到太多人= ="

賣魚賺好多0_0"

場主因賣大麻被FBI拒捕...我是買的也一樣OrZ..
[url=http://pic.yupoo.com/chonoy1987/2391554e9b30/medium.jpg][/url]
Orz....

後面一堆來打交,是不是看不到警察了= =

最後大家都拍個照留念了^^

還有的~等會再貼~~~
我乜q都冇玩啦~

引用:
原帖由 chonoy2000 於 2008-3-27 12:51 發表
因為當時己是1:30am所以找不到太多人= ="

賣魚賺好多0_0"

場主因賣大麻被FBI拒捕...我是買的也一樣OrZ..
http://pic.yupoo.com/chonoy1987/2391554e9b30/ ...
掂la!

成隻online game咁

不過我e+玩唔到

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2008-3-27 19:40 發表

掂la!

成隻online game咁

不過我e+玩唔到
點解丫??我e家岩岩先lv3買到間屋XD
我乜q都冇玩啦~

一切只求無bug...同噁心的不同步....
龜速下載~

好似好正  搞到想玩......  之前話下載又冇左件事  而家睇完d圖 就想玩d玩....

chonoy2000
筆如留msn 一齊玩  教下我點搵錢.......... 同埋係呢個server 比人殺死左會唔會罰野

引用:
原帖由 chonoy2000 於 2008-3-28 00:23 發表

點解丫??我e家岩岩先lv3買到間屋XD
手提壞左打唔到機,淨上網

主機壞左上唔到網,淨打機

呢個組合係咪好絕呢

哇哈哈哈= = 我就係墨西哥黑幫老大= =

今日3次反黑組殺到來 俾我同D細殺到走佬

引用:
原帖由 chonoy2000 於 2008-3-27 12:31 發表

哈哈~你又有玩XD~我係Wallace~~~XDD
我就係[HKD][RyuZ]

話吹雞叫我果個

俾你MSN我阿喂xd

引用:
原帖由 張仲良 於 2008-3-28 00:46 發表
一切只求無bug...同噁心的不同步....
龜速下載~
良哥~你所說的問題,從沒有和絕對不會出現在此server,adm長期監控的
你也一齊玩啊~~
我乜q都冇玩啦~

引用:
原帖由 天空光 於 2008-3-28 02:29 發表
好似好正  搞到想玩......  之前話下載又冇左件事  而家睇完d圖 就想玩d玩....

chonoy2000
筆如留msn 一齊玩  教下我點搵錢.......... 同埋係呢個server 比人殺死左會唔會罰野 ...
我加左msn啦@@",要唔要做偷車?,我係做偷車生意+考牌官的,要做我帶你見老闆~add我msn丫^^
比人殺係視付你有冇犯罪..如果你比人通緝,死左會罰2000-4000不等,如在普通情況下只會扣500元手術費@@"
另外提點一下,角色會一直扣血,要定期吃東西補血,或是找玩家買大麻食(血不扣一段時間),但係唔好食咁多會wing的= =

我乜q都冇玩啦~

65 12345
發新話題