41 123
發新話題

信長之野望 - 英雄傳 Heroes Warriors 1.3C修正版

[Close]

信長之野望 - 英雄傳 Heroes Warriors 1.3C修正版

信長之野望 - 英雄傳

Heroes Warriors

地圖下載: HeroesWarriorsV1.3C.w3x (7.17 MB)

版本:1.3C修正版

1.3C:
-修正竹中半兵衛E技寒冰奪日BUG
1.3B:-修正武田信玄E技特效問題
-修正部份地圖錯誤

地圖系統修改:

-修正吉光骨食銘刀購買金額錯誤
-修正逆刃刀物品說明錯誤
-優化執行代碼
-加入MPQ模組資料片

遊戲內容修改:

-修改蜻蛉切‧銘槍每秒恢復生命量10 -> 20
-取消妖魔-狂風之書的攻擊速度降低50%能力
-取消沉默之石移動速度降低10%的能力
-取消兵法卷軸與統率者鐵扇共用冷卻時間
-修改統率者鐵扇技能範圍300 -> 800 持續時間 6 -> 10 冷卻時間30 -> 60
-修改今川義元E技能-東海神弓(詳見下表)
-修改焱燚之卷法術傷害由每秒165 -> 180點
-修改雜賀孫市T技能-三段(詳見下表)
-修改鐵炮兵精英攻擊射程850 -> 750
-修改大本營自身恢復生命由每秒65點 -> 40點,基礎防禦35 -> 20
-金錢系統獎賞規則修改

地圖新內容:

-加入果心居士、阿市、太原雪齋、竹中半兵衛
-重製竹中半兵衛E技R技T技,取消D技-孤高的軍師

下期更新內容
-增加英雄:松永久秀
-增加物品:數珠丸恆次-銘刀

金錢系統獎賞規則-
百人斬獎勵:
-英雄首次擊殺敵兵達到100人時,獎勵自身300黃金和20兵力。
-英雄每次擊殺敵兵達到100人時,獎勵自身150黃金。

據點破壞獎賞規則:
-擊破敵方箭塔:獎勵擊破者300黃金和5兵力,獎賞擊破者友軍150黃金。

首殺與殺神獎勵:
-首先殺死敵軍英雄,全體友軍獎勵200黃金和20兵力。
-英雄每擊殺10名敵將:獎勵自身450黃金。

技能修改資訊-
雜賀孫市:三段
瞬間讓自身獲得200%傷害加成的三段技法。可持續[7/14]秒。
等候時間140秒。

今川義元:E東海神弓
在短時間內提升射箭的威力,增加自身30點基礎攻擊力和1250碼射程。
可持續[14/18/22/26]秒。

等候時間60秒。

竹中半兵衛:E寒冰奪日
施法使指定地點400範圍內的敵人瞬間結凍,造成[100/200/300/400]點凍傷和急凍敵人[1.5/2/2.5/3]秒。
等候時間36秒。

竹中半兵衛:R冰天逆襲
對指定友軍目標或自身施展寒冰護體,在短時間內獲得[9/12/15/18]點護甲。並使目標受到攻擊時,產生一次冰爆。緩慢附近敵人30%移動速度和250點傷害。護體持續13秒。
等候時間15秒。

竹中半兵衛:T寒冰式技 - 冰之空界
原地持續施法創造冰之空界冰封戰場,使戰場上的敵人損失[16/24]%移動速度和[55/75]%攻擊速度,期間每隔三秒導致敵方英雄被急凍[0.8/1.4]秒。持續11秒。
等候時間165秒。

信長之野望 - 英雄傳 模組資料片下載與安裝

下載地址:網存空間下載
[MF]http://www.mediafire.com/?2b4hpurvo7w42sa
[SendSpace]http://www.sendspace.com/file/naiqgj
[YF]http://yfdisk.com/file/icoq123/da4af88c/
[FS]http://freakshare.com/files/ci5703db/------------------------1.3.rar.html
安裝教學:

1、下載英雄傳模組資料片

2、解壓縮檔案並取代原有檔案

3、登錄Setup.reg註冊表

4、單人開啟英雄傳1.3A地圖進行測試

5、完成!!!

注意事項:
1、沒有安裝模組包資料片等同沒有下載地圖,是不能正常進行遊戲
2、取代原有檔案時,可以先備份檔案,以便日後還原時使用。
3、請勿自行更改、刪除或增加模組,否則無法正常遊戲。

仲有冇新嘅模組?
同埋取代左個file會唔會有影響

新嘅模組一定要係英雄傳1.3A用?

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-4-15 21:33 發表
仲有冇新嘅模組?
好似武田 竹中係新模組

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 15/4/2013 21:37 發表
引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 15/4/2013 21:33 發表
仲有冇新嘅模組?
武田,00,竹中換左模組
唔會影響玩其他war3GAME

姐係用左...玩13.2B.13.2B 模組正常??

引用:
仲有冇新嘅模組?
唔會有任何影響,除非你之前裝過D咩野模組
不過一般黎講都無問題
引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2013-4-15 21:37 發表

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2013-4-15 21:40 發表
姐係用左...玩13.2B.13.2B 模組正常??
有冇玩過S版?

應該同S版一樣,玩其他冇影響
引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2013-4-15 21:40 發表

唔會有任何影響,除非你之前裝過D咩野模組
不過一般黎講都無問題

咁咪要KEEP住DL新模組?

冇DL模組包睇唔到人物
係米呢

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-4-15 21:40 發表
有冇玩過S版?

應該同S版一樣,玩其他冇影響

S版..E家VLAN冇人玩  我都想玩...之後玩過2-3場=.=:L

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2013-4-15 21:43 發表
S版..E家VLAN冇人玩  我都想玩...之後玩過2-3場=.=:L
講起就嬲,見vLan冇人玩,我就去gg c玩

頂佢,開左war3一陣就話我有外掛,用新裝嘅war3開又係咁

仲要好多人都有咁嘅問題

分明趕人去玩LOL

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-4-15 21:44 發表
講起就嬲,見vLan冇人玩,我就去gg c玩

頂佢,開左war3一陣就話我有外掛,用新裝嘅war3開又係咁

仲要好多人都有咁嘅問題

分明趕人去玩LOL
GG屎 問題??

想問下安裝教學 有冇VLAN版本既WAR3

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2013-4-15 21:45 發表
GG屎 問題??

想問下安裝教學 有冇VLAN版本既WAR3
十成十係佢問題啦,我淨係開佢個LAN同war3都話我外掛

我個war3係ky o度DL

引用:
原帖由 Ms.Misaka 於 2013-4-15 21:47 發表
十成十係佢問題啦,我淨係開佢個LAN同war3都話我外掛

我個war3係ky o度DL
E家都係??我想要VLAN版既WAR3教學

41 123
發新話題