28 12
發新話題

暗黑小馬 又新傑作 更新大踢爆版[有圖有真相xD][多圖]

[Close]

暗黑小馬 又新傑作 更新大踢爆版[有圖有真相xD][多圖]

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-11 19:12 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5173947&ptid=524770][/url]
不要傻,我好少自己一個人屠街,要屠街一定有幾個暗黑系到!謝
引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-11 18:12 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5173704&ptid=524770][/url]
樓主可唔可以講下果場有邊幾個暗黑仔系到?
引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-11 18:35 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5173771&ptid=524770][/url]

加上果場有沒其實暗黑在場?
加上 最近都有個叫暗黑小馬的人,請你唔好誤會我!謝
1 : 為何見到暗黑小馬一個人係街場 ( 自 打 咀 巴 車 大 砲 ? )
2 : 未開波先咀砲 (炮 力 驚 人 )
3 : 死左就爆粗 ( 呢 個 唔 算 無 品 啦 ^ _ ^ )
4 : 約人計分自稱搵佢火軍 (火 軍 得 3 人 得 0 勝 計 咩 分 ? 3 打 5?)
5 : 全個信長區都係暗黑( 煩 吾 煩 ?)
引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 02:24 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5176163&ptid=524965][/url]
自問手下200都禁此入本區,我都係唔想開戰
引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 02:19 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5176146&ptid=524965][/url]
小馬已被我禁入此區!唔想因為其他人的說明已開炮
自大團長的對話 + 講大話 不斷見到暗黑係度侵吞VLAN

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

圖有粗口

引用:
原帖由 →檸£茶〃 於 2012-4-12 16:29 發表
圖有粗口
抱怨區不嬲有好多粗口
暗黑真的很恐怖

暗黑有無品 大家心照
我唔會再對暗黑有咩期望同評論

其實你究竟想開幾多個post?

引用:
原帖由 大暮維人 於 2012-4-12 16:45 發表
  其實你究竟想開幾多個post?
開到佢地玩完為止
講笑
呢個應該係最尾
暗黑D人潛哂水

引用:
原帖由 奇異〞花♂ 於 2012-4-12 16:46 發表

開到佢地玩完為止
講笑
呢個應該係最尾
暗黑D人潛哂水
=="    潛哂水~~~~~~~~~

暗黑..平常架啦

引用:
原帖由 him7922 於 2012-4-12 16:49 發表
暗黑..平常架啦
所以見到暗黑真係諗都唔洗諗
踢梗
唔走場就砲你
唔砲你就走場

係你地4個fd炮我一友,仲要輸....

OK我最後講多次果場事實!
先未開波前,你地4FD已說暗黑垃圾團,我已好火!跟住你地就開左波

入到場,我就唔想有炮戰,就直接問你打唔打場計分?

跟住佢地全場一直炮暗黑!
加上佢地4FD,屠我一個一只單下的武田,
跟住就說暗黑原來咁垃圾架?<<我已好火,4SM1屠到叫勁!~

咁我就當然反駁佢啦.,咁你4打1屠到就炮,我一直都多次招佢地計分(唔想開炮戰),但佢地說,我都都屠你狗咁,你有咩料打團呀?等咁上下說話攻擊暗黑的說話

跟住你有某個FD話自認係我團長(已談笑)
跟住我就加問佢,我團員現在RC的個人名叫咩,佢說不到^^佢就一直炮,你只是我家的一位狗,等咁上下說話!

跟住,現在是你地4FD明顯係炮緊我一個人,姐係4sm1,
咁右請問有邊個可以1炮羸4咁開心?
咁佢一直暗黑暗黑垃圾垃圾...好攻擊的說話,
當時我已知唔夠對方4人炮,我已多次問佢可以平和嗎?
但佢地都一直炮,還說我是狗

咁點解你可以吹講到暗黑炮你先呢?你已4fd炮我一丁友~我淆了!

加上你只係cap開頭果1分鐘對話都無的圖,就=全場我炮你地??

樓主你有種的就放條rp上來,不然你只是狗一條!完

講真.
抽水呢家野...
算吧
圖有粗口

引用:
原帖由 〞-_SkYヾ 於 2012-4-12 17:38 發表
講真.
抽水呢家野...
算吧
圖有粗口
你請睇下我岩岩說的果場事實!就知樓主係咪屈我咀炮

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-12 17:39 發表
你請睇下我岩岩說的果場事實!就知樓主係咪屈我咀炮
暗黑小馬真係威
第一點你都未解釋到點解你會1個人出現喎
你做咩要講大話姐
第一點証明你車大砲,唔洗rp已經証明到
既然你第一點都解釋唔到 解釋第3點做咩姐a . a?
暗黑仔得把口鐘意吹水講大話
之後又話人地屈佢 推3推4

乜都唔關你事咁樣,做完無品野就認啦
若要人不知 除非己莫為
咁簡單你都唔知?
你行得正 我想屈你都屈唔到啦

暗黑團d人咁鐘意自打咀巴車大砲既
rp ? 你自己無rp?
要靠人地放出黎?
你自己搵rp得唔得
大個仔未啊?
要媽媽餵奶入你個口到?_?
我點解要放野出黎益比你地d暗黑仔?
你告人要靠人地搵料幫你告?
暗黑仔打信長打到傻左?

仲有你火軍得3個人 仲要係0分
你招計分大我 恐我啊
我係吾係要驚?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 →檸£茶〃 於 2012-4-12 16:29 發表
圖有粗口
茶b 阿
呢絛友好智阿

引用:
原帖由 奇異〞花♂ 於 2012-4-12 18:58 發表

暗黑小馬真係威
第一點你都未解釋到點解你會1個人出現喎
你做咩要講大話姐
第一點証明你車大砲,唔洗rp已經証明到
既然你第一點都解釋唔到 解釋第3點做咩姐a . a?
暗黑仔得把口鐘意吹水講大話
之後又話人地屈佢 推3 ...
超,咁你右要post上來右無rp你嘈什麼?
加上我係話好少自己一個屠街,咁我有時心情好中意自己一個屠街有問題?最緊要我係話好少自己個屠街^^
加上,同你打左2場,你都係輸晒bo~4fd?食得架?

28 12
發新話題