61 12345
發新話題

SPY團員路人被屠走場記 藉口我要上班

[Close]

SPY團員路人被屠走場記 藉口我要上班

打打下又問可吾可以RE有FD 再打打下彈句要番工系咪真系番工真系一望就知 如果要番工 點會打打下問可吾可以RE有FD呢
最後走埋場 就算真系番工 甘心諗關我咩事? 你自己吾識控制時間架?
走完場 重系個區到成30分鐘 笑料 ? SPY團員走場就吾洗負責任? 搞笑?走場重講到好有道理 甘我甘辛苦玩信長做咩 個個吾夠打就走場

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

0lv ivp 小見

引用:
原帖由 肥料║蛋糕 於 2011-5-16 09:47 發表
0lv ivp 小見

冇rp冇真相
拉落去睇清楚啦盲俠想比人笑咪講

引用:
原帖由 Arbitrary_ 於 2011-5-16 09:49 發表
拉落去睇清楚啦盲俠想比人笑咪講
糸w0 睇吾到

:handshake

姐係佢真係要番工lo- -
如果對我們spy有任何問題你可以在我們團板留言

番工就唔洗山電腦ga
好多人都係咁
仲有做咩要講埋人地團名
佢走左咪走左
關個團名咩事
不如你話你自己想上位

仲有街場洗咩同你咁認真呀

引用:
原帖由 Arbitrary_ 於 2011-5-16 09:43 發表
打打下又問可吾可以RE有FD 再打打下彈句要番工系咪真系番工真系一望就知 如果要番工 點會打打下問可吾可以RE有FD呢
最後走埋場 就算真系番工 甘心諗關我咩事? 你自己吾識控制時間架?
走完場 重系個區到成30分鐘 笑料 ? SPY團員走場就吾洗負責任? 搞笑?走場重講到好有道理 甘我咁辛苦玩信長做咩 個個吾夠打就走場
你玩信長咁辛苦唔好玩啦

而我不知誰是NEWG

上次許型風仲叫我走場打內戰,原來走場會比人開post

...小事不用post上vlan

走場就係走場
一睇就知你個團唔得啦,而家開團有幾難。
人到教唔掂。
sad 仲有分身ac泥幫拖。
真係冇鬼用lor
我接受唔到lor
殺死你

NEwG

返工走場ha 不過我成日都系甘
宇智波分團 - F.E.A.R 信長團現正招生

引用:
原帖由 雷頌德 於 2011-5-16 11:06 發表
走場就係走場
一睇就知你個團唔得啦,而家開團有幾難。
人到教唔掂。
sad 仲有分身ac泥幫拖。
真係冇鬼用lor
我接受唔到lor
又唔可以咁講
人地管理唔好,我地唔應該插隻腳落去...
廢時被人鬧啦

61 12345
發新話題