44 123
發新話題

招人拍片 有意入來

[Close]

招人拍片 有意入來

導演 一名 拍片個個人來 主要 有拍片個d exe
演員 不定 唔要___-.-;
短片剪接及特效 二名要識-.-;
地圖提供 不定 識做一個地圖更好
後備導演 二名如果個個人冇on可以更人
伺服器提供者可有可冇 提供伺服器拍片

姓名: 
申請做咩:
MSN:
有冇咪:有/冇
請大家加: [email protected]

現在我地拍一個菲律賓個個野=.=;
地圖有la -.-;
e加等夠人- -
9月2日   7時  我想問你地得唔得?=.=;
唔得可以轉時間

導遊:小殤
賓警: LHM1996717 /  天tim  / s2003047  / kinfung96  / a5253888
短片剪接及特效:暑期吸血鬼

更新左!!!!!
唔合作唔好申請
唔跟我地做唔好申請
傻仔唔好申請

申請做咩:花生友
MSN:我做到我就比你
有冇咪:冇
Team Fortress 2 : 咖啡仔

回得今快- -

點拍架?
又冇RP果d
姐係用咪 叫演員做動作 再拍片?

引用:
原帖由 [夜族]殺 於 2010-9-1 18:55 發表
回得今快- -
批唔批呀

回復 4# 的帖子

係丫- -

手仙係msn  / cs個邊傾好仙拍- -

引用:
原帖由 [夜族]殺 於 2010-9-1 19:01 發表
係丫- -

手仙係msn  / cs個邊傾好仙拍- -
講真..我想做下演員..玩下  不過冇咪好似好難溝通

回復 7# 的帖子

打字lo  = =

申請做咩:演員
MSN:冇
有冇咪:冇

想做:演員
[email protected]
咪:有

演員
[email protected]
有咪

想玩下咁解~我(認真

申請做咩:演員
MSN:[email protected]
有冇咪:有 (but 5 知你地聽5聽到)

導演:拍片個個人來 主要 有拍片個d exe : e個可以用cs demo 之後再用ZD Soft Game Recorder/其他黎轉
短片剪接及特效 : e個可以用windows movie maker : 我成日拍game片xD
如果冇人做既可以叫我幫手阿xD
msn:[email protected]
我見到e2個1個人都冇先黎回下

如果真係冇人做先好搵我阿~~

拍咸片????????????

44 123
發新話題