發新話題

關po

[Close]

回復 75# 的帖子

接受唔到D人十幾歲做埋D___野.
TAIJI <3"

哈 小奶好鬼gag .. 點玩'.'

有前途  原來屠整片師 可以post上黎 上位0,0 太強大了樓主 要打咪搵花1軍打啦=D 咁有霸氣 面皮都幾寸厚了 團戰俾屠走場 吹人打滅團又柒佐  仲可以咁威水 我對你的景仰 真係 ...

引用:
原帖由 花小奶 於 2011-2-23 18:20 發表
話說,我樓主既景仰有如滔滔江水,連綿不絕,又有如黃河泛濫,一發不可收拾
(http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=318887&highlight=%2BHiN%E5%B0%91Oo)

更估唔到樓主英明神武,發post既雄姿令人欽佩

小弟咁岩 ...
笑左

引用:
原帖由 花小奶 於 2011-2-23 18:20 發表
話說,我樓主既景仰有如滔滔江水,連綿不絕,又有如黃河泛濫,一發不可收拾
(http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=318887&highlight=%2BHiN%E5%B0%91Oo)

更估唔到樓主英明神武,發post既雄姿令人欽佩

小弟咁岩 ...
大大隻字hin少
都話我開新ac haha
唔知邊個智_

洗泉就要開post 咁vlan都好多呢dpost下bo

引用:
原帖由 風花│斷緣 於 2011-2-23 18:30 發表
有前途  原來屠整片師 可以post上黎 上位0,0 太強大了樓主 要打咪搵花1軍打啦=D 咁有霸氣 面皮都幾寸厚了 團戰俾屠走場 吹人打滅團又柒佐  仲可以咁威水 我對你的景仰 真係 ... ...
下..都預唔到所謂的一軍 點打姐
我打街場 場場都唔同人架啦..想打咪黎撞下我囉

引用:
原帖由 泰司=] 於 2011-2-23 18:26 發表
重點有兩個
1. 人地系整片司
2. 街場贏一個花人就串?  夠薑參加**廣告**比賽滅佢地囉(如果你覺得你咁勁就應該可以同花碰頭啦,, 不過唔好又比人整洗泉片XD)

另外,,招樓主HON滅號. ...
開po都要比人招滅號>.<
我邊有串姐..分享下姐

回復 80# 的帖子

你本身叫 HiN少Oo

依家叫 [MaRtIaN]HiN少

唔叫新ac叫咩

咁d人分新ac串人唔叫分身啦,因為同一個人用既

引用:
原帖由 Distance. 於 2011-2-23 18:27 發表
=.=算啦  幼年無知...是但吧
拿..呢d咪叫大方囉
都唔知你班人咁緊張做咩

樓主面皮成尺厚

引用:
原帖由 ★_綠茶〃 於 2011-2-23 18:36 發表
洗泉就要開post 咁vlan都好多呢dpost下bo
你都可以開架

hin哥真係型過龍
我所想-CTK KWAI :-D

引用:
原帖由 花小奶 於 2011-2-23 18:38 發表
你本身叫 HiN少Oo

依家叫 [MaRtIaN]HiN少

唔叫新ac叫咩

咁d人分新ac串人唔叫分身啦,因為同一個人用既
我鍾意開po啊
你可以點姐-.- 打我囉hehe

引用:
原帖由  -Mist.tk 於 2011-2-23 18:41 發表
hin哥真係型過龍
多謝支持

發新話題