發新話題

抽水影片

[Close]
輸就要串?_? 你把口生出黎輸左就係到吠??

劉亦菲有如...仙女下凡、不食人間煙火.........­

龍果對面  抽水都好睇

琴日打完對面團
我發覺隻紅色淨係會玩服部..
同埋 d隊友又廢 又要炮 自己唔選果心又要罵
似on_

wa,武果龍都抽人水
暴風雨的前夕

自己唔出果 = 我地垃圾? 引笑

回復 65# 的帖子

打多埸啦  **不良詞語**

引用:
原帖由 じ☆vEl甄℃ 於 2011-5-18 18:03 發表
你條垃j 同我滾啦

我團戰當街埸練服部你吹我帳咩?7.7

引用:
原帖由 じ☆vEl甄℃ 於 2011-5-18 18:03 發表
你條垃j同我滾啦

引用:
你條垃j同我滾啦 :lol

拿..講真 石川同平手好屈  但你自已出服唔出其他英係你問題

引用:
原帖由 風花雪月。 於 2011-5-18 18:31 發表
拿..講真 石川同平手好屈  但你自已出服唔出其他英係你問題
咁係唔係慢陣啊 你又話慢陣? 一隻石川慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??慢陣??

引用:
原帖由 風花雪月。 於 2011-5-18 18:31 發表
我地出咩英關你**粗口**事咩**不良詞語**你老母,而家又唔**粗口**係你玩你嘈咩**粗口**野呀

嘩好勁啊好強啊抽水小子啊
可以做我師父???

引用:
原帖由 ★SwY-Yin. 於 2011-5-18 18:33 發表

我地出咩英關你**粗口**事咩**不良詞語**你老母,而家又唔**粗口**係你玩你嘈咩**粗口**野呀
所以你咪放棄左慢陣出服lo  禁係你問題~我有話你有出慢陣咩? 笑料?  我理你咩英=.=但你係輸左

發新話題