發新話題

關po

[Close]
真的假不了..假的真不了

引用:
原帖由 [MaRtIaN]HiN少 於 2011-2-23 17:55 發表
推囉
無所謂ge.
你都已經出夠名架喇.
估唔到未夠.潛左一排仲想上位
我所想-CTK KWAI :-D

難分真與假

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2011-2-23 17:51 發表
傻仔DIS   咁快學識極速上位法

洗泉算得係咩?  我有佢滅號比人抄既rp啦
.....................................................Sorry 你話點就點

引用:
原帖由 Distance. 於 2011-2-23 17:59 發表

.....................................................Sorry 你話點就點
咁快上位都吾叫我
我=路人天下第一誇啦啦 咀炮王
我還記得 我們的約定 ;)

團隊我們就是神  你訓醒未=.=

你想點樣唔洗死法?

唔整片吸引唔到我睇 最好就有photo

話說,我樓主既景仰有如滔滔江水,連綿不絕,又有如黃河泛濫,一發不可收拾
(http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=318887&highlight=%2BHiN%E5%B0%91Oo)

更估唔到樓主英明神武,發post既雄姿令人欽佩

小弟咁岩路經此地,抱住學習既心情入黎觀摩下既

你當然想我出返去由你抽

好啊,但小弟向來口疏,出到去恐怕引唔住口大肆宣易你打團比人打到跳場
(http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=285052&extra=&page=1)

到時可能有一百幾十人慕名而來為樓主你吶喊助威tim bo

唔好以為比錢可以即刻趕我走

我比錢你,你快d嗆

一係你黎,你唔黎我黎,你走

唔好以為你開新ac扮路人冇人知

好彩我都唔執輸,出來

Ms.flower , [UnioN]Sky

你唔好問佢地係邊個

我話你知,佢地兩個係天橋底講故既

可能會將樓主今日既發post雄姿既事跡分為9集

每日不停輪廣播,聽眾都唔少架

回復 69# 的帖子

九品芝麻官.

引用:
原帖由 花小奶 於 2011-2-23 18:20 發表
話說,我樓主既景仰有如滔滔江水,連綿不絕,又有如黃河泛濫,一發不可收拾

更估唔到樓主英明神武,發post既雄姿令人欽佩

小弟咁岩路經此地,抱住學習既心情入黎觀摩下既

你當然想我出返去由你抽

好啊,但小弟向來口疏, ...
天橋講故我笑了....

洗泉RP都87 DL
我放DIS 3分滅號比人屠RP會有幾多?
我還記得 我們的約定 ;)

重點有兩個
1. 人地系整片司
2. 街場贏一個花人就串?  夠薑參加**廣告**比賽滅佢地囉(如果你覺得你咁勁就應該可以同花碰頭啦,, 不過唔好又比人整洗泉片XD)

另外,,招樓主HON滅號.
TAIJI <3"

整片師都抽到水.比個good你呀樓主
樓下請保持隊形

=.=算啦  幼年無知...是但吧

發新話題