發新話題

更新後過動畫彈GAME者入

[Close]
我更新完  新手&老手 包都更新既 再加解左steam

但係點樣都係 過左d 動畫 就自動 關左隻game

咩都試晒...

未更新之前都開到game見到ser ...2家 連 單機/選項 果度都入唔到

係讀取中....  果度彈左 , 之後咩都冇講有咩問題

我彈完又彈不停咁彈彈到機都爛欄完又再買買完又再彈更新又彈唔更新都彈

點算?

引用:
原帖由 紀靈 於 2009-10-3 17:36 發表
我彈完又彈不停咁彈彈到機都爛欄完又再買買完又再彈更新又彈唔更新都彈

點算?
......
無言XD
已轉行玩steam版

Engine Error
Client.dll Init() in library client failed.
點算?

引用:
原帖由 crazy_cat 於 3-10-2009 06:36 PM 發表
Engine Error
Client.dll Init() in library client failed.
點算?
引用:
原帖由 按alt_f4 於 3-10-2009 05:04 PM 發表
我更新完  新手&老手 包都更新既 再加解左steam

但係點樣都係 過左d 動畫 就自動 關左隻game

咩都試晒...

未更新之前都開到game見到ser ...2家 連 單機/選項 果度都入唔到

係讀取中....  果度彈左 , 之後咩都冇 ...
以上兩個問題#1已經有方法解答.為何你們不看清楚內容呢
問題就是出在steam未更新.而唔係你個L4D既更新度
而且本帖主題已經標明.是更新後出現彈GAME情況.
為何還有人說要使用新手包之後再用此方法呢
這張帖本來就是在講更新L4D之後發生的問題.而不是未更新發生的問題.你們搞清楚比較好喔

如果閣下在完整更新後有依從此帖的教學方法是100%可行.不要再作多餘的嘗試了

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

不如將e個置頂啦=.="

求先裝極都唔得...第1版又搵唔到e個貼=.="

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-3 20:26 發表

這張帖本來就是 ...
我個問題係更新後先發生, 我搞得好清楚.....
已經做左#1提供ge方法, 都係唔得...

引用:
原帖由 crazy_cat 於 3-10-2009 09:50 PM 發表

我個問題係更新後先發生, 我搞得好清楚.....
已經做左#1提供ge方法, 都係唔得...
請確保閣下於更新時已經將STEAM關閉並無法生任何ERROR
同時原有主程式為2.24GB標準以上.
並且確保閣下更新為完整更新(過往所有更新皆為VLAN提供)
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

到係唔係幾明白>"<

有冇圖片可以教教啊>_<

用3980都冇人玩~_~多2張圖都唔夠正  用3重跳輕鬆過關 再唔係去hihi個ser用tran-am  兩野衝入安全室  無視炮後既火

刪除steam.cfg
然後開steam更新 ~(不要登入)
關閉steam
使用steam目錄下的undeadpatch333.exe 再破解一次
破解完再開steam

攪電

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-3 20:26 發表

這張帖本來就是 ...

點算?

引用:
原帖由 紀靈 於 2009-10-6 15:22 發表

點算?
爛左之後再買  再買都彈咁姐係個人問題  冇得求架啦  放棄吧啦- -

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 2009-10-6 15:26 發表

爛左之後再買  再買都彈咁姐係個人問題  冇得求架啦  放棄吧啦- -
但我真係好想玩

板主大大請幫我哦

引用:
原帖由 紀靈 於 6-10-2009 03:47 PM 發表

但我真係好想玩

板主大大請幫我哦
去玩海鮮啦你
Gaming Live

發新話題