50 1234
發新話題

[討論] 信長區只限開有意義的帖子(不看這帖,犯錯不原諒)

[Close]
引用:
原帖由 菇妹也瘋狂 於 2016-1-4 21:07 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=609821&;extra=&highlight=%2B%2B%E5%B0%8F%E9%A3%9B%E8%B1%AC%2B&page=16

首輪得10名,大家無須爭論太多.

如果有成效,會推廣到其它區.  到時會需要更多人員.
〝-★CHF.

今次 ...
我就重係到.雖然有時煩少少

其他拎完著數重唔走咩

係到都無用吧
好多都在的
掛住玩 周圍留言都不會幫看個rp幫手抓
現在只剩我跟凌總 7171做吧

洗版就俾人封號再封ip,笑話?我認我有錯我係洗版,但封我號都接受到,憑咩仲要封我ip?公平咩?俾個合理解釋我?唔講以為我hack左成個vlan喎 唔好成日扮清高啦,係到做埋啲門面野有咩用?小朋友玩泥沙依家?咁既處事手法就係管理員既作風黎?引笑?
兩位所謂既管理員連會員有雖要既pm都唔覆,你兩個唔去做返會員?依家出面夠有無意義既帖啦,你又唔去封佢地號?又講一套做一套?封個帖就算啦?唔係封號無機會俾咩?真係唔知你地做咩管理員,9588

引用:
原帖由 菇妹也瘋狂 於 2016-1-3 21:05 發表
其實想問下選檢舉組用200分作為獎勵既心態.?有幾多人係用個心黎為信長?黎為05舉報區?定係為左200分?

我眼見有好多人都係FD投FD

突然呢幾日見到有個帖子都幾深刻

Vlan係要識人先生存到

呢刻本人沒任何秋後算帳既 ...
近日返黎VLAN 咁岩又比我見到岩嘴型
認同此人留言   選時每個人講到好巴閉 我當時被選後執行工作時 亦冇比分同 VIP我 得個章 我都係過左好耐先同飛豬講 後補比我
選時頁數 好多頁 當中FD撐FD  點點點  過左1年幾先知咩事  當中努力過亦失望過  人心難測  
不過都多謝當時 某幾個版主 同飛豬信任   其他就不提了   對於05區同檢舉小組有冇用  存在 但實際作用不大  很久之前就找版主討論過重選問題 可能作用不大 :handshake

引用:
原帖由 ★Crazy_Jim 於 2016-1-4 13:43 發表
由其個SpaWN★  話自己係非洲生活咪算囉.冇人想知.
  係都要扮曬會做野 拎下200分先得既     然後?沒有然後
  VLAN係要識人先生存到呢句真係讚好. ...
其實你有咁既幻想力唔做小說作家真係浪費

50 1234
發新話題