57 1234
發新話題

[原創] 可疑人物

[Close]
引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-4-23 03:00 發表

吾知嫁 好難講
不過你個個團長仲大大聲話睇左rp..
我先有興趣睇下 系咪真系mh..
我都系睇左8分15秒度開始個度
只要你down個rp落黎 由8分鐘開始睇
你就會睇到我講既野

我都系只可以講 8分21秒喱個紅圈絕對吾系mh ...
我係睇左rp..不過就冇睇晒
我都係由8分中開始睇..咁都唔叫睇左rp?
我只係照樓主個方式去睇姐都見到紅圈
咪話佢mh囉..睇埋你sd個網先知唔係囉
ok?請注意紅色字既用詞..帶有針對性

引用:
原帖由 him7922 於 2012-4-23 16:02 發表
三好招技,唔係有個紅圈架咩
另外..三好招3技唔係紅圈
係光圈..請搞清楚呢點

即系佢系未mh呢

之前都有類此既貼..有人也做出解釋-_-;''

好似系話有延遲

唉,是咁的,首先,樓主用緊係正常人冇Mh。
=========================================
1,開Mh既話,睇RP係睇唔到條友開Mh既情況,所以冇開全圖果陣,紅圈係見唔到既
姐係,二樓包開左Mh,就有樓主既視野,之後點選左樓主個三好,所以有紅圈。
若果二樓包冇開,就唔會有紅圈,因為二樓包根本就睇唔到樓主,但!
RP一定有錯誤之處,類似事件亦曾發生。
2,第二張圖冇人冇紅圈係因為閂左全圖。( 因為呢點真係你傻仔左  )
3,若閣下實為Mh,閣下Mh之資料即將會去信小飛豬,請自行理解。

昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-4-23 16:55 發表

另外..三好招3技唔係紅圈
係光圈..請搞清楚呢點
明白曬

紅圈定紅點啊= =看成個字都冇所謂紅圈 仲有...你貼個會員名單出來做乜?成萬個MH?

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-4-23 16:53 發表

我係睇左rp..不過就冇睇晒
我都係由8分中開始睇..咁都唔叫睇左rp?
我只係照樓主個方式去睇姐都見到紅圈
咪話佢mh囉..睇埋你sd個網先知唔係囉
ok?請注意紅色字既用詞..帶有針對性 ...
咁事實你系咪屈錯人?事實系咪聲大大周圍同人講mh?
系信長區已經有你兩兄弟個post
個個post個情況同喱度一樣 個紅圈亦都系咁造成
有錯就要認 打就要企定 我針對你做乜????我系講事實 人地的確吾系mh
並吾系針對你 人地講左個事實出黎就話我針對你 開玩笑嗎?
事實系你喱位團長話自己睇左 人地一定系mh 仲要話肯定
點知家陣根本個紅圈就吾系因為mh造成
人地咁樣睇post 真系吾知以為樓主系你分ac咋
2個post都落晒力咁話人mh 另1個post直情幫人擺埋相
引用:
原帖由 sam8cat8 於 2012-4-23 02:24 發表
呢位玩家!你面皮都幾厚!我地呢d路過既人rp都睇埋啦!都肯定你係mh
咁家陣你肯吾肯定佢系mh呀?

我又吾識個個咩二樓包 你屈錯人 方你會同人講聲對吾住咩 初初仲聲大大肯定人地mh
打又吾企定 錯又吾認

你最初又要聲大大肯定人地mh 話人面皮厚
結果俾人證實個紅圈吾系因為mh造成 你俾人話聲大大話人mh
你就接受吾到現實 話人針對你 我講事實姐 邊忽針對你?
點講個道理都吾系系你度啦老友
接受現實啦老友

包mh仲點會係可疑﹖﹖

sorry…
睇來我屈錯人

認錯是對的 死要面是錯的

樓主你錯區 仲有,你放rp上黎啦
夢想.

57 1234
發新話題