發新話題

冇品人土:EteR_小狼哥

[Close]
引用:
原帖由 白痴仔斬月 於 2011-8-17 13:17 發表
41分鐘先3500攻,1900敏.一係佢廢再5係第兩隊勁,..我同過你玩@@我路飛重有一個比黑奇汁左幾次既saber...
我地??????????

引用:
原帖由 §Luffy§ 於 2011-8-17 12:42 發表
KAI架佢地個團.
上次我POST左個都係ETER既團泥架
個個好似叫ETER_戰神,KAI又汁左我隻路飛龍,之後我放上去,個戰神好似叫左佢D團友上泥話個戰神冇汁王,又話我冇睇清楚,KAI,佢地勁冇品架 ...
EteR佢地唔好2為有個團幫手先勁先得

入唔入我地團啊[email protected]

引用:
原帖由 ∮Ace∮ 於 2011-8-17 12:53 發表
佢地執完王唔會認架- - 罵返人添- -
佢地仲好意思講:你技術夠我強?

引用:
原帖由 §Luffy§ 於 2011-8-17 12:42 發表
KAI架佢地個團.
上次我POST左個都係ETER既團泥架
個個好似叫ETER_戰神,KAI又汁左我隻路飛龍,之後我放上去,個戰神好似叫左佢D團友上泥話個戰神冇汁王,又話我冇睇清楚,KAI,佢地勁冇品架 ...
佢地團有幫手出口啦大家see
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-16 09:09 發表
真係好無奈==你冇做過?.事實有做過味會多左我D咁既人 唔係你開頭串我地  仲要係到講你有技術咩?我唔見得你有幾多?仲有我唔明咩係技術卡戰係睇英睇技 ...
ETER_zero咁小朋友既你?佢汁左你王你咪叫佢打返隻比你囉,你咁驚比人汁王一係你唔好打,就係咁多,講咩技術咩廢話姐你?
卡戰沒技術可言只有睇英睇技的話,我比你幫我揀一隻,單挑返一場,比機會你神手出位啊依家

我啊真係唔明啦咩係技術啊笑料(信長)啊?講出來比人笑?(係睇英睇技睇妝仲要識得用道具)~!如果我係小李你係三代你有技術有點啊.比你連技快到睇唔到啊有點姐冇用嫁.你估打信長咩.係睇你D妝仲你D能力啊果D等等~問人有冇技術WO出去比人笑炸        最重要係講求合作          補上一句瑟日你果場有技術?

(有就唔會比我地大抄啦~11殺比148完場WO!)

(要雲到你D RP味要用上午時間有幾難姐!(我仲有好多啊)

(仲有我用小李你用三代打一場我真係好想睇下你D技術啊)    卡戰係要合作睇英睇技

大家覺得我講得對請引用之後留言打同意.........THX大家

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-17 14:20 發表
我啊真係唔明啦咩係技術啊笑料(信長)啊?講出來比人笑?(係睇英睇技睇妝仲要識得用道具)~!如果我係小李你係三代你有技術有點啊.比你連技快到睇唔到啊有點姐冇用嫁.你估打信長咩.係睇你D妝仲你D能力啊果D等等~問人有冇 ...
同意,支持你

估唔到佢係d咁既人,真係令我反感
卡通大戰團現正招生 有意請短信息

有有新野啦今多位:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=452338&extra=page%3D1
EteR_小狼哥:各位卡戰友 邊一個有我無啦啦走場既rp 請放上來 不要無證據 含血噴人 如果真係想知我技術如何就約戰打一場 (3打3) 不要係到含血噴人   我來來去去都係個句技術見真章

滝沢朗£:如果你係勁味打11囉-講到尾你未係要團友幫-你之前我同玩過你有走個場我自動記録RP要雲有幾難姐

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-17 18:30 發表
有有新野啦今多位:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=452338&extra=page%3D1
EteR_小狼哥:各位卡戰友 邊一個有我無啦啦走場既rp 請放上來 不要無證據 含血噴人 如果真係想知我技術如何就約戰打一場 (3打3 ...
你咁樣講 人地3打1你 你走唔走場先 你所講既走場 係我唔9你地打 第1個走 定係 D人走哂得返我一個?? 你講好D 唔好含血噴人

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-8-17 14:52 發表
估唔到佢係d咁既人,真係令我反感
我唔會比你反感 家 傻B 我要你對我有希望 你識我你知家 你同我玩卡戰我有無真係走場無品你知家 我係唔係汁左人王唔打返你知家

加上 打11唔=D咩家WOW \ \

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-17 18:30 發表
有有新野啦今多位:
EteR_小狼哥:各位卡戰友 邊一個有我無啦啦走場既rp 請放上來 不要無證據 含血噴人 如果真係想知我技術如何就約戰打一場 (3打3 ...
你今到唔明啊,姐係你要團友幫手証明左你要團員幫手
仲有你唔好頼洛你徒弟到.係佢唔夠我地打之後話有fd入幫個fd就係你佢上一場到有好好成積要rp可call我

有好好 有幾好 ... 我要團員 因為係我要一個識同我合作既卡戰友 加上識同我合作 個個係我團SOR 第2 你咁樣講係唔係 唔洗朋友幫你 如果係我加2個路 人比你

圖都唔識貼
傻的嗎

引用:
原帖由 EteR_小狼哥 於 2011-8-17 19:31 發表
有好好 有幾好 ... 我要團員 因為係我要一個識同我合作既卡戰友 加上識同我合作 個個係我團SOR 第2 你咁樣講係唔係 唔洗朋友幫你 如果係我加2個路 人比你 ...
真係仲係唔明?

發新話題