發新話題

[討論] 信長區只限開有意義的帖子(不看這帖,犯錯不原諒)

[Close]
回覆亂邪葬天﹑ 你叫我別下線 一直待在幫你整電腦之時 我連飯都先不吃
在台灣都幫你整電腦 那時侯我很小上vlan剛好我看問題解答區接受alan交代之言
幫忙看問題區 幫完? 又怎樣? 重新打一次版規出來就被說小學生管理 版規由開壇到2015年 已10年
版規就一直存在 慨然你覺得是小學生管理 你大可以不玩 沒人強逼過你們
因為慨然你覺得這論壇幼稚 你大可以不看 真的
要留的趕不走 要走的留不了 vlan論壇支持到2015 信9比賽都是留給玩家最後的回憶。

點解

我在11月6號PO文嘴跳狗  做咩扣我積分不讓我登入?欺負台灣人?
你這個規定11月12才PO出來  逞罰我做咩?

想問下個05舉報區係咪廢左 當初邊個選呢堆檢舉人員出黎 選完宜家唔做野當係比左我地交代?最糟糕既係連某版主都係咁 最近一次封帳號既行動係幾時,希望版主們做野唔好三日香。純粹講出我個人觀點 不喜勿插

引用:
原帖由 菇妹也瘋狂 於 2016-1-3 19:18 發表
想問下個05舉報區係咪廢左 當初邊個選呢堆檢舉人員出黎 選完宜家唔做野當係比左我地交代?最糟糕既係連某版主都係咁 最近一次封帳號既行動係幾時,希望版主們做野唔好三日香。純粹講出我個人觀點 不喜勿插 ...
一堆選了不做事的屁孩 能讓我們怎樣?
選的時侯 一堆說能做能幹
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=609821&highlight=%2B%2B%E5%B0%8F%E9%A3%9B%E8%B1%AC%2B
選後又怎樣? 我對於30頁的留言也只能嘆為觀止
我有商討收回權限 , 等飛豬忙完再作處理吧

選我咪好

其實想問下選檢舉組用200分作為獎勵既心態.?有幾多人係用個心黎為信長?黎為05舉報區?定係為左200分?

我眼見有好多人都係FD投FD

突然呢幾日見到有個帖子都幾深刻

Vlan係要識人先生存到

呢刻本人沒任何秋後算帳既意思

只係希望選人前應否考慮有能者居之?
有沒考慮檢舉組其實唔使咁多人,獎勵用於檢舉組活躍程度黎給予獎勵唔會更好?

好像你返工一樣努力完先會有糧出,唔會你返工第一日就出糧比你

後果就好似宜家咁

引用:
原帖由 菇妹也瘋狂 於 2016-1-3 21:05 發表
其實想問下選檢舉組用200分作為獎勵既心態.?有幾多人係用個心黎為信長?黎為05舉報區?定係為左200分?

我眼見有好多人都係FD投FD

突然呢幾日見到有個帖子都幾深刻

Vlan係要識人先生存到

呢刻本人沒任何秋後算帳既 ...
心照啦,支持重選啦

咁你地依家咪又系開啲分身黎投自己 有分別咩?
自己做唔到系到發爛渣?
吃不到的葡萄⋯⋯
公道自在人心

揀朕就一定能打擊mh mh剋星
實力?我有
證據又冇 廢話一大堆
乜彩都拎唔到
成個小學生發爛渣咁

回復 36# 的帖子

支持雅原小姐

引用:
原帖由 霸氣_ChunG 於 2016-1-3 23:24 發表
自己做唔到系到發爛渣?
吃不到的葡萄⋯⋯
\算了 現在說什麼都無用
之前一堆圈子支持朋友 選了都不做事 很多的。
幫到的 都盡力做 7171亦開始忙
只能說 有心無力了

其實對個檢舉小組呢個職位沒乜興趣
btw其實我就幾相信公道自在人心既

引用:
原帖由 霸氣_ChunG 於 2016-1-3 23:24 發表
自己做唔到系到發爛渣?
吃不到的葡萄⋯⋯
你不如查下呢句野點解先跳出黎吠啦…

由其個SpaWN★  話自己係非洲生活咪算囉.冇人想知.
  係都要扮曬會做野 拎下200分先得既     然後?沒有然後
  VLAN係要識人先生存到呢句真係讚好.

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=609821&;extra=&highlight=%2B%2B%E5%B0%8F%E9%A3%9B%E8%B1%AC%2B&page=16

首輪得10名,大家無須爭論太多.

如果有成效,會推廣到其它區.  到時會需要更多人員.

今次算是重金聘請. (有幾多都是真心為大家服務. ) 成地眼鏡碎

相信時間一長, 大家就知道. 岩呢樣我認同

推多次我地呢18位信長之星 太平洋巡邏艦隊

Ms.Misaka
A-Lin☆
SpaWN★
愛忘情.
︱菊花茶︱
好鬼衰
鬼影★月愛
比.卡.超
魔法稻草人
[MYDs]Ya