發新話題

[完成] 挑戰: 藍天★╮ vs 太郎社

[Close]
小馬哥就好似毛澤東咁偉大   

所以用黎解決需要既女人都要好神聖 你岩做

你份人咁狗-o-

引用:
原帖由 生命只有粉 於 2012-4-5 03:15 發表
- - 請不要講我藍天團壞話

小馬是我最尊敬的人 他下了命令想捉你入團做軍妓
其實你地隻小馬見過你地個團板-.- win就放rp 輸就沒野講 加上linlin我私人軍妓來
想捉佢入團做軍妓??? vs 完我比你捉
When you kissed me on that street I kissed you back

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-4-5 03:24 發表

其實你地隻小馬見過你地個團板-.- win就放rp 輸就沒野講 加上linlin我私人軍妓來
你未有資格跟我交手 就算讓你贏了我 小馬哥是不會罷休

引用:
原帖由 生命只有粉 於 2012-4-5 03:25 發表

你未有資格跟我交手 就算讓你贏了我 小馬哥是不會罷休
咁點先有資格牙 憑what a u -,-???????
When you kissed me on that street I kissed you back

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-4-5 03:24 發表

小樂仔=.=同呢喲人你都有得拗. 班白_ 仔 咩都吾知.
只係識睇字就當真=.= 睇泥佢睇完我呢po文佢都會承認自己係白_ 仔.
呢喲野 真係在心中算. 吾好拎出泥講^.< 下 藍天垃圾團^.<

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-4-5 03:26 發表

咁點先有資格牙 憑what a u -,-???????
就憑我有一個好勁既大佬 藍天小馬 如何

咩Q野垃圾藍天團 又要扮勁=.=嬴就識抽水
輸_ 左就潛水學人稱大團 勁團.你?吾傾你la^.<
自量都未識 好心你就省喲La~.~!

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 03:27 發表

只係識睇字就當真=.= 睇泥佢睇完我呢po文佢都會承認自己係白_ 仔.
呢喲野 真係在心中算. 吾好拎出泥講^.< 下 藍天垃圾團^. ...
來未小馬熱烈歡迎你

引用:
原帖由 生命只有粉 於 2012-4-5 03:28 發表

who來-,-????????聽都未聽過其實-.-
引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 03:27 發表

呢喲野 真係在心中算. 吾好拎出泥講^.< 下 藍天垃圾團^. ...
我沒拗牙-.-睇下有咩玩下姐

引用:

刷鞋刷到出哂水=.=我諗係藍天小馬自己開分身刷自己鞋.
藍天多兵仔. 除時10個8個都係自己喲copy=.=
大部份都精神分裂 oh!shit!

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-4-5 03:28 發表

who來-,-????????
問得who來就證明左你未夠班

引用:

我唔識你SOR 唔該唔好係到扮藍天 藍天冇無品狗

另外 係到say返 ,(分)給你們吧,我地係輸了

請管理員判佢地win 只想對面打團唔好咁炮

引用:
原帖由 zTmC. 於 2012-4-5 03:28 發表

who來-,-????????
樂仔!藍天專出垃圾眾人皆知.
真係同佢傾都無用=.=呢喲廢物輸左就識吠兩句.
算吧喇=.=佢得呢句. 佢無家教 可能佢老_ 都係做呢行

引用:
原帖由 藍天★小馬 於 2012-4-5 03:29 發表

請管理員判佢地win 只想對面打團唔好咁炮 ...
haha - -頂你 果頭add我拉佢入黎做...

now扮正義

引用:
原帖由 藍天★小馬 於 2012-4-5 03:29 發表

請管理員判佢地win 只想對面打團唔好咁炮 ...
如果你吾想更加上位就叫你班 nine 收下把死人口^.<

發新話題