發新話題

冇品人土:EteR_小狼哥

[Close]
引用:
原帖由 Hwtty 於 2011-8-16 21:20 發表
係啦 仲有一次 我地成班G王果時佢又打埋一份 我地G完王啦 佢又話我地冇技術 只係識汁王...
個高登仔係今嫁汁完一次有一次_下次你味打個王50% wo      係WO人地會汁打左出來到冇用啊一下月牙汁左你爽啊

引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2011-8-16 21:22 發表

樓上注意一下發言
扣味扣事實啊我到忍左好久......依家可以發表下   
樓主真勇敢~!

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-16 21:19 發表

係WO等等放圖先
等咁你放圖~!

樓主勇敢可加!我最憎ed人!

有D好野比大家樓主如何回應小狼哥的技術問題
1:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=446134&extra=page%3D1&page=3係第3頁到
2:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=448753&extra=page%3D1&page=2係第2頁到

値得學習:
你到可以收人啊~唔係啊!
EteR_小狼哥算吧啦你~ 我都明技術唔9我強 就會唔服 但係金日個場以經比你威哂啦 你總想做咩?

滝沢朗£我啊真係唔明啦咩係技術啊笑料(信長)啊?講出來比人笑?(係睇英睇技睇妝仲要識得用道具)~!如果我係小李你係三代你有技術有點啊.比你連技快到睇唔到啊有點姐冇用嫁.你估打信長咩.係睇你D妝仲你D能力啊果D等等~問人有冇技術WO出去比人笑炸        最重要係講求合作          補上一句瑟日你果場有技術?

(有就唔會比我地大抄啦~11殺比148完場WO!)

(要雲到你D RP味要用上午時間有幾難姐!(我仲有好多啊)

(仲有我用小李你用三代打一場我真係好想睇下你D技術啊)    卡戰係要合作睇英睇技

値得學習

真係.... E D冇品人輸唔起 汁人王又唔認 真係要見一次踢一次

引用:
原帖由 Hwtty 於 2011-8-16 23:04 發表
真係.... E D冇品人輸唔起 汁人王又唔認 真係要見一次踢一次
同志們站起來~!

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-16 23:55 發表

同志們站起來~!
真係多謝哂樓主你比左個機會我發表下 之前都忍左佢幾次 廢事開POST話佢姐 E+有你E D咁勇敢既人開POST 我唔出番句聲點順番條氣

回復 37# 的帖子

無啦啦諗起死神,270集 站起來...站起來啊,我要...我要...我要..我要保護他們
卡通大戰團現正招生 有意請短信息

引用:
原帖由 Hwtty 於 2011-8-17 11:12 發表

真係多謝哂樓主你比左個機會我發表下 之前都忍左佢幾次 廢事開POST話佢姐 E+有你E D咁勇敢既人開POST 我唔出番句聲點順番條氣
多謝你地.........

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-8-17 11:18 發表
無啦啦諗起死神,270集 站起來...站起來啊,我要...我要...我要..我要保護他們
我唔想保護佢WO~

KAI架佢地個團.
上次我POST左個都係ETER既團泥架
個個好似叫ETER_戰神,KAI又汁左我隻路飛龍,之後我放上去,個戰神好似叫左佢D團友上泥話個戰神冇汁王,又話我冇睇清楚,KAI,佢地勁冇品架

引用:
原帖由 滝沢朗£ 於 2011-8-17 11:32 發表

我唔想保護佢WO~
講得好,佢地禁冇品

佢地執完王唔會認架- - 罵返人添- -

41分鐘先3500攻,1900敏.一係佢廢再5係第兩隊勁,..我同過你玩@@我路飛重有一個比黑奇汁左幾次既saber...

發新話題