發新話題

有勞各版主入一入 小女子有不滿

[Close]
引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 14-9-2009 10:48 PM 發表
(引用)請與本案無關人士切勿煽風點火
完全無人煽風點火波
但係咁會好無奈lo
又會咁岩回覆完就扣到-9分
即係咁囉.我岩岩先on睇返件事.
你卑我既感覺就係係度煽風點火囉
有人扣過你分咩?!關你事?!
而家要既係處理唔係爭論
大家都係想要一個公平既處理
如果你係要爭論而唔係要處理既話.
麻煩你唔好再覆呢個帖了.否則會被當成煽風點火喔
有關gerrard526被扣分一事已解決

另外有關樓主問題~本人仍在查證當中.(事發時我不在場)
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 SamChoy 於 2009-9-14 22:55 發表

根據
[FAQ+主程式下載+噴漆教學]Left 4 Dead 綜合索引及版規(03/7/09)
7.禁止重覆發帖  及 禁止連續開多個主題發問,請將所有問題集中於同一帖子內發問

試問該會員

「禁止重覆發帖  及 禁止連續開多個主題發問」 ...
樓主問乜 就當然回應返乜

A 問 B 可吾可以同我做朋友

甘B 問返 A 邊個生你出黎?
引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2009-9-14 22:59 發表
oh...咁睇戲一般唔係食花生嫁波
你睇戲係食花生嫁咩
你要捉述語無計

甘收皮 , 食屎 , 收爹 <~你都聽吾明

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 23:01 發表

你要捉述語無計

甘收皮 , 食屎 , 收爹 <~你都聽吾明 ...
你以上既野唔知版主會唔會做d野呢~?

不如入返正題傾返件事啦...我地好似離晒題= =

引用:
原帖由 20090107 於 2009-9-14 22:59 發表

邊個岩就橕邊個ga la~~我多口問句~你與本案有關嗎~?
無關 但如果有勞各版主入一入<~ 甘點解愈入愈多 其他人呢

姐係 嘈既人可以愈黎愈多 但係解決問題既人 吾可以增加???
引用:
原帖由 20090107 於 2009-9-14 23:05 發表

你以上既野唔知版主會唔會做d野呢~?
無作出人身攻擊 只作出 假設

而且 不含粗言

只作參考

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-9-14 23:00 發表

而家要既係處理唔係爭論
麻煩你唔好再覆呢個帖了.否則會 ...
你岩岩先上.俾你的感覺<---只係感覺
姐係唔係
至於關你事呢個問題就一定關
因為樓主係我女友.咁關唔關?!
爭論,大家做咩會爭論呢?!係因為得唔到合理的回覆
麻煩你唔好再覆呢個帖了.否則會被當成煽風點火喔<--姐係唔俾回覆?!
咁我仲玩vlan做咩.講野都唔俾~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 23:06 發表

無關 但如果有勞各版主入一入<~ 甘點解愈入愈多 其他人呢

姐係 嘈既人可以愈黎愈多 但係解決問題既人 吾可以增加???
有勞各版主入一入<---呢個係樓主的要求.
咁你都唔係.你係度做咩?

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 23:01 發表

你要捉述語無計

你又知我唔明

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2009-9-14 23:07 發表

有勞各版主入一入<---呢個係樓主的要求.
咁你都唔係.你係度做咩?
你同自己講-.-?

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-9-14 23:00 發表

而家要既係處理唔係爭論
麻煩你唔好再覆呢個帖了.否則會 ...
我俾你既感覺係煽風點火@@ 你都識講 你既感覺~~~我control唔到~~~
我一開頭只係針對件事~~~唔係係度煽風點火lo唔該~~~
宜家我真係有d唔高興~~~無喇喇俾人扣積分~~~
解決左又點~~~?你有無做其他野~~~解決返當時既版主呢~?
做d野都好呀~~~下次佢地再係咁~~~有鬼人上黎發表任何意見咩~~~
下下都扣錢 扣積分~~~我地唔同版主可以自己加分ga~~~
唔好當d普通會員傻先得ga~~~無我地d普通會員~~~
你地有版主做咩~?有~~~淨係做版主~~~同個版做朋友~~~
無人發表 無人留言~~~講完~~~

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2009-9-14 23:08 發表

你又知我唔明
你睇埋以下回覆先

我講左係假設

甘好多人 好聽就入耳

唔好聽就扮聽吾入耳

support~~~~car car

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 23:08 發表

你同自己講-.-?
同自己講就唔使係度回覆啦..
服左你的智商
你咁講出來想俾人笑?

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2009-9-14 23:10 發表

同自己講就唔使係度回覆啦..
服左你的智商
你咁講出來想俾人笑?
你吾明我講乜-.-??

係你自己講話有勞各版主入一入=.=

然後 你又回覆我

甘你係到做乜-.-?

引用:

你要捉述語無計

請問你有無講明係假設呢

發新話題