30 12
發新話題

3分英雄賽的黑暗風波 估唔到居然有【版主】踢我 =.=(有rp)

[Close]
阿平開場一定唔lag

唔彈

玩過好多次
你好

我已經買埋下忍CAMP佢買下忍 佢一買我就會防守 而且當時佢個650半血 我個650多佢小小血 而且我差100血殺到佢 阿平版主 問下自己良心啦 好唔好?/

引用:
原帖由 花文. 於 2012-4-30 23:46 發表
阿平開場一定唔lag

唔彈

玩過好多次
你都識講甘彈
甘樓主點解會彈?
ohhh可能有d野lu

引用:
原帖由 紅3魚 於 30-4-2012 23:46 發表

甘點解你唔話
第一場係板主lag?
佢成日同我3分比我屠,所以知
令外,團入面內戰,之前版主活動,我都成日開場
第一場係佢開場我LAG

一班fd回post
鬥主觀=.=-=.-=-.=-.

引用:
原帖由 阿平 於 2012-4-30 23:47 發表
佢成日同我3分比我屠,所以知
令外,團入面內戰,之前版主活動,我都成日開場
第一場係佢開場我LAG
甘點解唔打落去?
lag左彈機你就win
你自己lag人地俾你重開就冇野?

引用:
原帖由 紅3魚 於 2012-4-30 23:46 發表

甘點解你唔話
第一場係板主lag?
甘點解你要話板主踢你?

引用:
原帖由 唔好兩頭望 於 2012-4-30 23:48 發表
一班fd回post
鬥主觀=.=-=.-=-.=-.
第一場 無事無疾 佢PING正常 但佢話疾機 佢話要主場(軍已經是佢) OK 我唔知 可能中計
第二場 我差100血殺佢 2:1時 突然我依依不捨 佢就順利成章因為我彈機斬殺我拎3分

問心 好明顯咩事啦依家....

引用:
原帖由 阿平 於 2012-4-30 23:40 發表
我平時,03區都係開慣場
成日比人屠,未有一次踢過人
總之,第2第3場,打定唔打
「未有一次踢過人」...
可以理解為有得踢人不過未踢過人錦解~_~??
而且平時還平時..比賽還比賽...
我覺得錦樣既結局唔公平...
如果重賽既都感覺好d...
反正你都講到自己冇可能輸@_@"...

我同W囚仔 打足2年團 都係有個句 先講個句,呢次我信W囚仔.
同埋我問下''依依不捨'' 呢個情況出現, E+ 最大嫌疑就係出係版主身上, 難道就咁一句''你無踢到人''就可以完事? 換轉係其他會員都唔可以吧? 當然,我未必十分完全清楚成件事既來龍去脈,但至少版主都有責任找證據證明自己清白吧?(有的話,post上來吧?) 在這空口說白話,說服力有點不足.... 個人意見 謝謝
半點不由人

引用:
原帖由 kiT-CousIn 於 2012-4-30 23:51 發表
我同W囚仔 打足2年團 都係有個句 先講個句,呢次我信W囚仔.
同埋我問下''依依不捨'' 呢個情況出現, E+ 最大嫌疑就係出係版主身上, 難道就咁一句''你無踢到人''就可以完事? 換轉係其他會員都唔可以吧? 當然,我未必十分 ...
最緊要係 依依不捨依個情況 係場主先會可以導致E件事既元兇

相信大家打團都知咩事 只要場主一疾機/彈機/OR踢人 就會令其他9人都會依依不捨

引用:
原帖由 碎.星 於 2012-4-30 23:50 發表
甘點解你要話板主踢你?
我冇話板主踢人
睇番我d話
我只係講
不如重賽

會唔會又係咁好彩岩岩仲有100血先彈機呀 :lol
加上又話場lag要你開 有d問題喎:lol

其實好多種種不明原因
依依不捨 可以係 wdy 上網岩岩斷左1秒網線
都會依依不捨
但係咁多證據無用 最重要係3管查證
口同鼻嗌 得個吉
Singjaiv3v~

請在比賽貼回覆, 或在 用戶申訴 開貼

任何比賽的爭議只會參考比賽貼的回覆.  其他地方開貼或 MSN / PM  都不會被接納

30 12
發新話題