發新話題

[完成] 挑戰: 藍天★╮ vs 太郎社

[Close]
7.7 叫提醒gg

認真我輸了

其實係嬴左先貼RP架啵-0-
你知5知道你甘樣做 人地個團會吾加分架-0-?

7.7 係什麼??請問一下藍天團小馬兄

最高既技術  小馬兄不再教人玩快攻了
而是 玩攝影
支持影片

回復 19# 的帖子

笑死 五虎 咬唔死人  比人打到甩牙

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 00:12 發表
其實係嬴左先貼RP架啵-0-
你知5知道你甘樣做 人地個團會吾加分架-0-?
來我團做軍妓嗎

人地教你數學
你仲報串

藍天 小馬哥又教快攻攻?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 不如叫曲哥教你快攻喇 _你
:@ :@

引用:
原帖由 生命只有粉 於 2012-4-5 00:20 發表

來我團做軍妓嗎
拿!輸左就識開分身有咩用姐藍天?
下?得甘多炸?你知咩?
人地講一句你就跟人,你數目字nine來架?
haha 你?吾傾你LA^^低級團出埋喲低級人士^.<

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 01:49 發表

下?得甘多炸?你知咩?
haha 你?吾傾你LA^^低級團出埋喲低級人士^. ...
who串我大佬linlin
When you kissed me on that street I kissed you back

咩叫讓果??

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2012-4-5 01:49 發表

下?得甘多炸?你知咩?
haha 你?吾傾你LA^^低級團出埋喲低級人士^. ...
令鮑萬客嚐

引用:
原帖由 生命只有粉 於 2012-4-5 02:41 發表

令鮑萬客嚐
55  多數喲LULU都係睇下字就當真.
所以話藍天專出lulu 又要炮又要吾帶頭盔
連正號都吾敢轉就係到吠z_z

- - 請不要講我藍天團壞話

小馬是我最尊敬的人 他下了命令想捉你入團做軍妓

引用:
原帖由 生命只有粉 於 2012-4-5 03:15 發表
- - 請不要講我藍天團壞話

小馬是我最尊敬的人 他下了命令想捉你入團做軍妓
算吧喇你.直接喲講你係一隻 _  la 分身仔=.=
藍天就係甘. 連開正身既勇氣都無. 你叫眾人點敬佩你地?
人講乜佢就up乜=.= 洗吾洗我copy反句野出泥?你等等=.=

發新話題