發新話題

[轉帖] 海賊王op9 赤犬vs白鬍子 U9慶典版[有新料]

[Close]
引用:
原帖由 abc3384 於 2011-8-21 12:15 發表

無人陪你玩咪自己單機玩住先囉
對戰game點單機
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 21-8-2011 12:43 發表
對戰game點單機
望下 ----> 玩家人數: 1-10    即係可以單機試玩囉 .除非寫錯 .

引用:
原帖由 abc3384 於 2011-8-21 12:48 發表

望下 ----> 玩家人數: 1-10    即係可以單機試玩囉 .除非寫錯 .
u win了
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

海魚邊個黎?,E家SER2開左場,要玩快入

半仙FD整D圖都OK好玩

海魚仔玩夠龍珠上水了     

引用:
原帖由 好鬼衰 於 2011-8-21 23:41 發表
半仙FD整D圖都OK好玩
海魚上水
月★Ver.X

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-8-21 23:45 發表
海魚仔玩夠龍珠上水了     
呢張圖 特性 力英=屈機 敏英= 普攻王  智英=唔玩好過玩 (跟本就單殺唔到的 整係可以 屈技能 助人囉= =)

回復 23# 的帖子

咁未=玩力英屈機
肥仔琛我多謝你呀 .︺.

引用:
原帖由 好鬼衰 於 2011-8-22 07:45 發表

呢張圖 特性 力英=屈機 敏英= 普攻王  智英=唔玩好過玩 (跟本就單殺唔到的 整係可以 屈技能 助人囉= =)
琴日我地2個試圖真係笑到我..

人好令
D技RJ ......

唔知點玩
教我~.~

我教你地個神玩法,令500$狂去睹$,我試過500睹到9000$XDD好彩到,GG人,姐係上路果到有人比你睹

好似好正咁我都忍唔住要DOWN 唔過個地圖好似好細 會唔會好易俾人殺咖 同埋有冇多D人物咖

支持 :lol

發新話題