發新話題

[ 修正 ] 進入伺服後打開對話窗被卡死

[Close]
唔多明放係邊到.. .. . .

感謝樓主

引用:
原帖由 tonytktk 於 2010-8-14 21:25 發表
睇錯左 [ YUI 卡位」解決方法
Yui ........ 想像力未免太豐富 !
引用:
原帖由 ice0311 於 2010-8-15 19:01 發表
唔多明放係邊到.. .. . .
"steamapps\common\Left 4 Dead 2" 夠明啦 ?
引用:
原帖由 kaka7751 於 2010-8-16 00:25 發表
感謝樓主
你既PM我已經收到並作出回覆 , 或者睇以上 .

幫好帖推一推

down唔到..
我一禁Click here to start download..
就話我無法下載
木魚b

引用:
原帖由 pokhh2006 於 2010-8-21 14:37 發表
down唔到..
我一禁Click here to start download..
就話我無法下載
有時候你需要用 IE 瀏覽器才能展開下載 , 剛才我測試過並沒有問題 .

但既然你有呢個困難 , 而檔案小於 1MB , 不如利用 vLan 空間上傳吧 !

裝完之後開場別人不能進- -..卡在讀條不動

裝完之後 指令都打5到 = =   (我係正版

引用:
原帖由 aliceoface 於 2010-8-21 17:16 發表
裝完之後開場別人不能進- -..卡在讀條不動
引用:
原帖由 cchccc 於 2010-8-26 00:28 發表
裝完之後 指令都打5到 = =   (我係正版
咁拎走之後情況有冇改善呢 ?

小弟有個疑問 正版也會唷?   小弟本想入手正版的說

引用:
原帖由 nhk9490 於 2010-8-26 10:54 發表
小弟有個疑問 正版也會唷?   小弟本想入手正版的說
都會發生的 .

未試過呢個問題,可能平時冇打字
不過都DOWN左先

我有問題....
有時入人場,會卡係讀取到,應該點?

Orz正版居然也會 剛正好碰到 V社不知道在幹什麼的  先謝謝R大 也恭喜"復活"

引用:
原帖由 sinon761012 於 2010-8-29 17:20 發表
Orz正版居然也會 剛正好碰到 V社不知道在幹什麼的  先謝謝R大 也恭喜"復活"
#1 已有超連結解釋整件事件既來龍去脈 .

好感謝你既問候 .
引用:
原帖由 森之千手 於 2010-8-26 13:11 發表
我有問題....
有時入人場,會卡係讀取到,應該點?
雖然你未能交代清楚問題 , 但我相信呢個修正幫到你 .

發新話題