發新話題

AMD 信長盃4 砌機優惠 (14/1/2010優惠期延長,價錢更新)

[Close]
如果有得信用卡分期 就好 - - 一次比唔起呀~~

單係我要比番銀行既手續費都已經要蝕錢

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-10-16 14:52 發表
黎vLan shop 砌機的優惠:
凡到vLan Shop 購買組裝機,即送vLan  VIP 會藉一個(半年)

預訂方法:
直接去代理商到購貨然後安裝(需要繳交訂金 $500到vLan shop 鋪面, 或存入vLan shop 銀行戶口).
vLan SHOP 銀行戶口號碼: ...
應該系優惠吾系傻惠...第三同第四點打錯了...

有冇送貨??要加幾錢

有送貨加$150

支持支持

回復 9# 的帖子

絕對推唔到囉,i7都要超頻去推佢加效率

引用:
原帖由 hk1537 於 2009-11-8 15:47 發表
絕對推唔到囉,i7都要超頻去推佢加效率
基本上依家GPU技術已超越CPU技術
經我測試 4870*2 在i7-920 上需要4.3G 才可以完全推盡
而5870 都需要4.2g-4.3g
57xx 呢D中低階5系卡,只用955 呢D 接理就可以推盡
,所以如無做測驗別要亂推測

回復 23# 的帖子

我想5870 還需要CPU 再高效能, 先會發揮得更好.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-11-10 13:44 發表
我想5870 還需要CPU 再高效能, 先會發揮得更好.
我已成功使用未超的4870*2 跑分打低了未超5870,原因他的clock 不夠高,推不盡5870呢

,但我是使用4.4G 的920,別人是使用4.2G的920,想信在家在4.4G 5870還會強點兒!

能有測試圖片分享嗎?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-11-10 14:32 發表
能有測試圖片分享嗎?
需要放左什麼板?vLan Shop 服務區?
先說一下,我在別的網也有出過測試,但在這就真的沒有,而且本人在不同的網有不同的名...
因為DFI X58 UT T3eH8 這板子送了回台灣修理,所以流失了部份的測試圖

發到電腦區中:O

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-11-11 09:50 發表
發到電腦區中:O
哈哈...看到了....一會就發吧
已發了4個測試的post....小弟技術有限,不要見怪
另外係我發了在[url=forumdisplay.php?fid=52]電腦技術交流區[/url]...唔知有沒有錯呢

a可以同b差唔多?咁b多左咩好野?玩唔玩到l4d2,有無得平少少?順便問下GHz and 4核心是啥- -?ghz前面既數字愈大愈好??再順便問埋xp同vista有咩分別。正版又同番版有咩分別

發新話題