發新話題

有勞各版主入一入 小女子有不滿

[Close]
引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2009-9-14 22:40 發表

可能下個就到我了
好怕波.唔知會唔會扣我分呢
呢d叫莫須有罪名~~~鍾意咪禁哂全部人言lo~_~"
你地咪自己版主同版主講野lo~

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 22:40 發表

To: yesterday5617

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

To 紀敏

or

hihi

hihi
咁問題而家係人地新手上路.人地唔知要點做.可惜
Nightmare夢版主話佢會先警告一次再扣分.可惜講的同做的完全唔同

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2009-9-14 22:14 發表

EDDIE6446版主
要求我用「編輯」,但如果你地版主覺得我地會員回咁多要你地做咁多野、勞煩左你地,咁此論壇既「引用」要黎做咩?存在有咩意義?「引用」功能正是要方便會員去引用一些東西而作出回覆,你地格硬要會員「編輯」,難不成要難為別人麼?

依照閣下做法 以下將會成為...

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2009-9-14 22:14 發表
卵地 今日玩得好開心  
引用:
卵地 今日玩得好開心  
打錯字 卵係我

引用:
卵地 今日玩得好開心  
姐係 我地今日 玩得好開心

===================================
依照閣下對編輯用法 同 引用 作出分別

(引用)請與本案無關人士切勿煽風點火
完全無人煽風點火波
但係咁會好無奈lo
又會咁岩回覆完就扣到-9分

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-9-14 22:43 發表
請與本案無關人士切勿煽風點火.否則一律禁訪IP 一個月
與此次事件解決方法將會稍後得出
如有會員被無故扣分請以該帳號於用戶申訴區發帖

睇返你另一個帳號積分-9唔係版主所扣 ...
我唔係受害人(當時人) 但我係間接受害人(辯方律師)~~
我絕對同本案有關lo 版主(法官閣下)~~~
我當時人當時受到某板主無理扣分~~~而我為我當時人作出聲討有何不對~?
更何況宜家你講緊我唔係俾版主扣積分~~~唔通我見鬼@@?
好驚呀 七月十四岩岩先過完~~~唔好嚇鬼喇~~衰鬼~~~

咩叫煽風點火
姐係叫我地唔好再回覆係唔係咁的意思

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2009-9-14 22:48 發表
(引用)請與本案無關人士切勿煽風點火
完全無人煽風點火波
但係咁會好無奈lo
又會咁岩回覆完就扣到-9分
食花生吾知算吾算
引用:
原帖由 SamChoy 於 2009-9-14 22:28 發表
絕對支持
坐定係到睇花生

樓主講得無錯
做得管理員,做得管理方面既位置
首先一定要管理返好自己,跟住規矩做事

Vlan論壇一直都唔係土皇帝既方式運作
而係一個有條文規定,大家都要尊守既論壇
而所謂大家
更加應該係指下 ...
呢d又係乜...
引用:
原帖由 marcus1993 於 2009-9-14 22:29 發表
樓主...我地撐你呀 !!!!
抗議....抗議.....強烈要求個版主去睇醫生呀...
以下
係咪 吾理邊個岩 邊個錯 都會撐樓主呢

呢一句 套去邊 都公說公有理...呢

作為加油 姐係鼓吹...

請問 你明白 意思?
引用:
原帖由 nicho459918 於 2009-9-14 22:36 發表
就憑你識欣賞Jim Carry既戲,我已經要力撐你=]

唔理邊個岩邊個錯,做版主點都要有個交代,

俾一個可以令人信服既理由黎去扣樓主既分,

否則我認為最好撤銷番你對樓主既懲處 ...

食花生<---食野都叫
佢後面都有講問題波 我諗唔叫

仲有人地係話"坐定係到睇花生"
唔係食

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 22:35 發表

7.禁止重覆發帖  及 禁止連續開多個主題發問,請將所有問題集中於同一帖子內發問
回覆 都可以叫做發貼 ( 粒button 都叫做 發表貼子)
根據
[FAQ+主程式下載+噴漆教學]Left 4 Dead 綜合索引及版規(03/7/09)
7.禁止重覆發帖  及 禁止連續開多個主題發問,請將所有問題集中於同一帖子內發問

試問該會員

「禁止重覆發帖  及 禁止連續開多個主題發問」一句中
分開寫應該係:
禁止重覆發帖發問 ,禁止連續開多個主題發問

試問樓主係之前個post夠竟有冇係你地要罰佢既貼中有提出提問呢??

再者,係目的方面,板主既目的無可否認係想防止有灌水既情況出現,試問樓主又有冇灌水呢??

不喜勿鬧,不平則嗚

支撐樓上

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2009-9-14 22:54 發表
食花生<---食野都叫
佢後面都有講問題波 我諗唔叫
姐係( 有人打交呀 去睇戲啦)

明白-.-???

甘睇緊人地打交 之後係到講戰況姐

話說個post去左用戶申訴....

板主好波!!令到好多人唔會走過來睇呢個post

引用:
原帖由 windsang 於 2009-9-14 22:51 發表

食花生吾知算吾算

呢d又係乜...

以下
係咪 吾理邊個岩 邊個錯 都會撐樓主呢

呢一句 套去邊 都公說公有理...呢

作為加油 姐係鼓吹...

請問 你明白 意思?

...
邊個岩就橕邊個ga la~~我多口問句~你與本案有關嗎~?

oh...咁睇戲一般唔係食花生嫁波
你睇戲係食花生嫁咩

發新話題