發新話題

入到vlan, 找不到場

[Close]
引用:
原帖由 raymondpmyu 於 2009-6-13 23:34 發表
Alan管理員,
因工作關係, 我不一定可跟你一齊入vegas2 專區進行測試. 如我帶我的Notebook到你們深水埗的公司, 是否可以做測試?
可以的.~

引用:
原帖由 arkllk 於 2009-5-24 19:53 發表
KIS 2009
但我已經熄左個防毒...
你熜之前有冇將防護同防火牆關閉?

你好
我也有這種問題
上述的方法都試過了
aoc, cs search不到遊戲
而l4d仍然可以在遊戲中search到其他人的場

引用:
原帖由 wf006 於 2009-6-14 13:06 發表
你好
我也有這種問題
上述的方法都試過了
aoc, cs search不到遊戲
而l4d仍然可以在遊戲中search到其他人的場
你將防火牆同防毒軟件防護都關左未?

都關了....

用緊咩防毒軟件?

Norton

唔知關唔關事
我見最近裝左個adobe reader
頭先刪左佢之後就即刻搵到game=.=

唔該晒~

應該唔關事...

為什麼在Rainbox Six區看到用Vista就有此問題? 而Alan就說沒有問題? 到底是Rainbox Six區寫錯? 或是Alan搞錯?

我係經過測試...無問題~VISTA 無論係開場或者睇場都可以

Alan, 多謝今天下午幫我測試, 今天晚上我再試, 就算用了防火場, 都可以找到場. 我下星期會跟我朋友再試, 謝謝

引用:
原帖由 raymondpmyu 於 2009-7-5 23:41 發表
Alan, 多謝今天下午幫我測試, 今天晚上我再試, 就算用了防火場, 都可以找到場. 我下星期會跟我朋友再試, 謝謝
不用客氣~如果有任何rainbow six vegas2 既問題未能解決, 可以繼續搵我.

我都係玩唔到
可以教下我嗎

我都係咁..
我無用防毒軟件....UAC果D乜都無開....
玩CS同AOC都係搵唔到人,人搵唔到我..

.一係要重裝vlan( 每BOOT機一次就要裝過. ),一係就打vlan個IP黎連...先玩到,,
我2個FD同我有用一情況
2個VISTA,1個XP

引用:
原帖由 hksamsam 於 2009-7-7 20:02 發表
我都係玩唔到
可以教下我嗎
你係見唔到有人開場?

發新話題