39 123
發新話題

|LoSeR|第二次招生 ( 更新左測試時間 )

[Close]

|LoSeR|第二次招生 ( 更新左測試時間 )

|LoSeR|第二次招生

係較早前 ..
有留意本團團板都知  ..
入團者需要事先留名 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=36357&extra=page%3D1
當留左名之後 先可以參加第一輪測試  ( 測試名單將會核實 )

【第一輪測試】
7月27日  星期五晚上
SERVER: 真三國01
場主: SiukinB  
第一場, 9:00準時開始  ( 我會早10mins開場 請大家預鬆小小時間 )
第二場, 9:50              ( 完左第一場會即刻開場 最遲10:00開始 , 假若人數不足 將不會進行第二場 )
第三場, 10:45            ( 完左第二場會即刻開場 最遲10:55開始 , 假若人數不足 將不會進行第三場 )

今次招生 , 分為三個STEP
STEP1.第一輪測試  ( 測試合格可參加第二輪測試 )
STEP2.第二輪測試  ( 測試合格將會與本團團員進行內戰 )
STEP3.內戰           ( 發覺你實力許何  將會正式獲得|LoSeR|團員資格 )

【選生標準】

由於團內成員人數不少
今次收生主要是添加主力, 後備, 組織分隊主力
所以標準並不低
主要收納路人高手級水平 並有一定團戰概念者
假如是想隨便找個團混混 或 想魚目混珠搏一搏的
建議去找別的團。

by SmileBoy

假若有入團者不能參加第一輪測試 可以私底下MSN我
有關第二輪測試的內容 將會於稍後公怖  
期待各位入團者精彩的表現呢

所有資料已經打得好詳細  若果對測試存有疑點  可以事前MSN我
p.s 我唔會叫大家入場  總言之9:00齊人準時開始

vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

星期5媽....我明白了..旦是你好像流了咩區==

回復 #1 SiukinB 的帖子

id:殺人不眨眼

msn:[email protected]

活動時間:every time

加入原因:磨練自己的技術.增加團隊概念

留名不是在此帖 ..
請到相關帖子留名 thx
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

你回錯了,先張ip,msn,活動時間,加入原因post係http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=36357&extra=page%3D1這個區

誠意邀請有心有實力既你  黎挑戰
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

幫推一下先

推推推 :D :D

推推~~快d add msn我,我留左!

推下先la,loser甘出名

晚上7點截止報名

如不能參加第一輪測試  敬請盡早跟我們聯絡  

SmileBoy叫到點會5得閒呢>3<(原本想去唱k)

嗯 真身現形了

如果係我叫先黎  咁誠意就差d嚕

不論係依家報名  定係日後做埋團員

都希望大家積極d 主動d  

哈哈哈

期待今天的測試
嗯 真身現形了

回復 #14 花戀楓 的帖子

對對,好期待 有d想用本多

39 123
發新話題