63 12345
發新話題

[原創] 自家圖[有相](教學已更新)已更新2.5

[Close]

自家圖[有相](教學已更新)已更新2.5

法術大戰

[無人谷]

[城市]

[火城]

[死城]

失落的世界

青蛙一家

作者

半人馬家族

溫迪哥家族

冰凍山丘

食人妖家族

玩法: 買物品周街走搵人殺。
有3個位有得汁錢.先到先得. 大約每一分鐘一次。 如果汁唔到 屋企都會出。
有錢就買野.  審判之鎚 .冰爆之球等
如果對面出左丁丁
可以買亡者之球( 10蚊) 破人丁丁 只要少少魔 就可以破埋丁丁

中期可以升 武器(只有 審判之鎚同 冰爆之球先可以升級)
愈高級就要多少少魔.同埋扣多d血

後期可以合書 同出神器
神器主要係800蚊一把
+20攻同有一招技能(主要係秒殺)
賣既地方為保持神秘[所以要自己搵]

一般遊戲唔夠15分鐘d人就走晒
所以 冇點樣會有後期

CP:
見議有二級武器才cp. 因為cp太過強大。
前期主要汁錢搵食

英雄方面:
如果想難d死可以 買 精力旺盛石,丁丁,神之力等。
這些物品可以拎英雄更強,更難死。
智慧:只有食書同升lv先會加.
血:升10lv會有1力 ,會加40血。

技術:
比人用技時可以用分間閃開招技
10個人對戰時,可以5個人一齊回血,拎大家更難被殺。
馬的視野比英雄更高,而且血量更高.行走速度更快。加上可以裝英,見議前期購買。
馬: 比人用技時上馬,之後一落馬就F1控英殺人

地圖:
1.CP每30秒復活一次。
2.每段時間會出金幣,先到先得。
3.自動收入。
4.英雄死後5秒復活。
5.門有自動機關。
6.部份Npc有對白。
7.有合成

本次更新:
2.0
部份物品可以升級。
有神器購買。
美化和擴大地區。
修正物品能力。
新增CP。
2.1
城市大門旁有空位進出的bug。
亡者之書合成 有錯的bug。
部份單位的碰撞面積。
狗隻:
售價更高
能力加強
狗隻寶寶同時狗強

2.2更新內客:

物品:
1.色戒:增加50血+每秒1點回血率
2.狡猾地雷:路過者將扣血(前期足以秒殺,但很像有bug而不能引爆....)
3.鎖匙:唔知有咩用入game會講
4.新增一神器(自己找吧~~~~........)

地區:
擴建全地 已完成 多餘位消除
美化少量地帶
新增門 以免有Bug

CP:增加少量cp
1.溫迪哥家族
2.半人馬家族
3.食人妖家族
4.終於家族[幽靈家族](Boss)

部隊:
1.法師增加10點超始血量
2.Cp加強,同時增加被殺後的收入
3.Cp增加技能和法力,平衝技能
4.殺死敵方英雄的獎賞增加少許
5.部份Npc新增對白

2.3更新內容

沒甚麼特別
物品:救生
死後5秒重生.cd100秒

收入:
收入改為20蚊(即原先的5蚊改成20蚊)

有人投訴金幣額太高 所以改成10蚊1個(原先20)

Bug:
幽靈一家經常 出光環導至 亂走的bug
P.S:光環已del 但殺完幽靈王後 入山洞 也會出到區域(其實閃出去都得...)

2.5更新內容
新增F9
1.大量資訊
a.合成
b.武器升級
c.名人磅
等等....
更改勝利準則
1.(一隊人50死便輸)
新增物品:
1.護目鏡(新的圖片有Bug所以暫時不更改)
a.增加100點生命力
b.魔防(即丁丁)

2.頭虧(不是頭盔!)
a.增加75點生命力
b.增加每秒兩點生命回復

3.精力之戒
a.增加回魔速度
b.食用後可回復魔力

4.火刺秘笈
(未開放)

修正Bug:
玩者走場問題
Tk問題

內存Bug:
能攻擊隊友.殺死隊友後機率掉木
使用救生不會爆炸

此BUG將會盡快修正

修改少量對話。

CP問題:
所有一般的Cp死後60秒復活。

如想打幽靈一家
需付出代價並連群結隊一起發動攻擊!
幽靈家族比一般Cp 能力還好幾倍
單人作戰 只有
幽靈王死後會發出玩家門應有的獎賞。

P.S:所有幽靈死後90秒復活。
P.S:若果你想爆門或閃光進入冰凍山丘,並擊殺所有幽靈,很抱歉!這是不可能的!因為幽靈們都是無敵的!最好自己想想辦法吧!

多謝支持玩者門。

謝謝支持。
如有任可疑問,發現Bug,發表意見等,可以+Msn. 聯絡。
[email protected]

P.S:有點無聊的圖
P.S:武力3,武力4 的基本作用是用於 1.5的版本。 進行遊戲一般可以關閉。
2.2版本已經把武力3和4蒸發.

不喜勿插更

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

支持

多謝支持

好玩到呢-____-
太爽@_@

你屋企系魔獸到嫁?.?    你係半獸人?? 幫我簽個名呀!!!!

好正就好正
但係點玩 ?

引用:
原帖由 秋霜獵手 於 2010-6-26 19:16 發表
好正就好正
但係點玩 ?
我更新一下玩法

推推呢個咁好玩既game.

自家圖喎
一定要支持

支持原創,未down先回a__a

支持a_a
n個月前你張圖連復活都成問題=.=
我e家同小b整緊張對戰=.=
借你個post黎宣傳下先
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=228116&page=1&extra=page%3D2

引用:
原帖由 零式◆貝 於 2010-6-27 22:50 發表
支持a_a
n個月前你張圖連復活都成問題=.=
我e家同小b整緊張對戰=.=
哈 . 呢d都已經唔係問題

一世咩ser 玩返場

引用:
原帖由 零式◆貝 於 2010-6-27 23:01 發表
一世咩ser 玩返場
同你同ser
岩岩同你say完hi