46 1234
發新話題

shop

[Close]

shop

# Welcome to my shop #

製作軟件 : Photoshop   

上水第一彈活動
是次活動都是免費幫人製圖
雖然每一次也是免費    ,,..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
>> Hun - opening / closing
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

活動

免費內容:
橙色=進行中,灰色=已完結,淺藍=將進行
11/11 - 12/11 : 開張免費活動  (dd/mm)
16/11 - 20/11 : 每日首位免費活動 (dd/mm)
06/01 - 09/01 : 賀年送 Ban 活動 (dd/mm)
07/01 - 20/02 : 推動vLan簽名檔創作區 (dd/mm)

引用:
#申請表格
vLan ID :
simple : 1/2/3/4
圖 :
字句 :
註 :
引用:
# simple
註 : 未必跟原圖 50%跟自己既feel

simple1

simple2

simple3

simple4

simple5

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 jamieak47 於 2011-10-16 20:58 發表
霸氣盡顯 一個字 強
謝欣賞

引用:
原帖由 唔好re 於 2011-10-17 18:26 發表
令令

同埋無左我18死
唔會令你咁出醜

引用:
原帖由 花文. 於 2011-10-20 20:16 發表
感覺你地團好合作-.-
感覺我最帥吧

引用:
原帖由 道地雪梨茶 於 2011-10-23 08:21 發表
多謝大家既支持

我岩岩先知原來紫暈係到開左post

你好中意項羽?= =
關項羽咩事= =

再度更新

pm我比較直接                     

免費都無人搵我 真係整得咁差

引用:
原帖由 ★﹑湘韻 於 2011-11-13 10:59 發表
魂魂。
龍之谷 >築夢閣
Dragon nest > 暗影之龍
姐係將龍之谷轉做築夢閣
Dragon nest轉做暗影之龍 ??

另外 你係who

引用:
原帖由 ★﹑湘韻 於 2011-11-13 18:11 發表

大家都係以前簽名區既人 咪見你熟口熟面叫得親切小小姐
你係唔係幫我整
  哦...............................
嚇親左姐-.-

引用:
原帖由 ★﹑湘韻 於 2011-11-14 23:33 發表

魂哥有冇打算幫我整
   不過要遲小小 可以嗎?
最近要比賽 整機械人

引用:
原帖由 乂艾洛峰乂 於 2011-11-26 13:44 發表
真係好型....請問用咩軟件整嫁 ?
PhotoShop .

引用:
原帖由 乂艾洛峰乂 於 2011-11-27 12:09 發表

真係整得好靚....但係我都唔識整
其實係咪好難整嫁
睇心機姐
要唔要我幫你整張? Free

一係無人 一黎就黎咁多A__A
全部接納  見係第一次全部免費吧 圖遲d補上
留意此帖吧

引用:
原帖由 SmileSalvare 於 2011-11-28 21:58 發表
我整係到咁 洗完機之後 冇曬呢o的野搞到我唔想整 樓主 可以幫我整一張嗎 只要我個名
你想點整 同埋名係咩喱
引用:
原帖由 Hello-Kitty 於 2011-11-30 00:04 發表
仲幫唔幫人整?想類似你團第2張咁
你想整 5ive 作字?仲有咩要求??
引用:
原帖由 乂艾洛峰乂 於 2011-11-27 14:38 發表

真係得-3-???
幫我整張我團名得唔得-3-
我都想個團可以 團結d
有 №。①〆™ 同 我e+果個2軍...
整唔到2軍 就整一軍啦-3- 萬分感謝
你想點整 格式 會唔會提供圖?

46 1234
發新話題