發新話題

黑畫面!

[Close]
引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 03:36 PM 發表
用血包補唔到血    補緊果陣冇左load果條野出黎   補完冇反應 企左係到- -
你就咁講應該冇人知乜架喎相信

起碼你整過D乜呀!有冇安裝插件等等...

都清楚講多少少呀..正常係唔會架喎

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 04:00 PM 發表
我諗我知點解咁啦- -   我係server.cfg到搞左d野

//醫療包使用的時間
sm_cvar first_aid_kit_use_duration 0
1. 咁都得

2. 個POST有得你睇 L4DGore v2.2 = 爆血

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 05:14 PM 發表

冇計啦  我強化左好多野  又多特感  boomer都成500血  一出出幾隻特感  比人sm既感覺好爽
恭喜恭喜......恭喜你咁爽  

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 05:32 PM 發表

//醫療包使用的時間
sm_cvar first_aid_kit_use_duration 0

幫手解答埋點解食唔到血包- -
你有冇睇下本身有幾快呢?

SET 1 或 2 都好快喎!! 0 咪快到你睇唔到囉  

先係SRCDS Console 打 sm_cvar first_aid_kit_use_duration

睇行幾多先喇!! 如果 1 好快架啦

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 05:48 PM 發表

但係食唔到  見佢包完自己都唔+血先甘呀ma

打完之後...   

[SM] Cvar "first_aid_kit_use_duration"值: "1077936128".
嘩     咁你做過或用緊D乜插件等等..可能撞野!!

restart 都係咁 ?

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 05:56 PM 發表

restart好多次啦- -   應該冇咩可能撞  因我岩岩幾個鐘前先重裝完l4d  steam  同你果個插件包- -
ok you try 510更正 Pack 有 Post 可能係試試
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 06:35 PM 發表

呢個係咩黎架- -?
這小更正一個必要插件

解壓後請放進

addons/sourcmod/plugins <==放進內

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 06:50 PM 發表
見到係smx重唔係插件咩  咁咩插件黎架- -?
更正選圖同你個血包問題

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 06:59 PM 發表
咁正...    我發現左我咩問題  我諗我果個問題用你呢個都唔會解決到  因係我指令上重複左多次  但我都會下載
你一定要更正選圖問題..

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 09:33 PM 發表

我重有野想  你果個插件包入邊唔係有all4d既咩?   唔係好覺  唔知係咪果個es?   可以幫我整埋all4d落去個admin表單到!!
我想同你講聲我D野完全係基本野你所講既A4D以我所知更新完炒晒粉所以我供給基本野..你要所胃改版Sorry自己揾揾

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=156978&extra=page%3D3

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 10:46 PM 發表

唔洗sorry既因我好似見到..  All4Dead v1.4.4
= 中文基本"改版"管理員選項

但我又係入邊唔見all4d既- -
整好左admin?有admin menu嗎?

在左面admin menu有第四項嗎?

可以生產槍呀Spawn Tank嗎?

有咪係架啦..睇下你個Plugins File . all4dead.smx <==

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 5-10-2009 11:47 PM 發表

有第4項  我之前都有用過all4d  不過重裝完l4d之後冇哂 裝左你果個插件包  e+第4項係es指令= =
你要唔要英文呀我Send比你呀?

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 7-10-2009 06:21 PM 發表
咁黑畫面個問題點呀- -????
你有冇放其他插件落去呀?

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 8-10-2009 02:11 PM 發表

有就有既...不過我之前都有放呢d插件   係更新完之後就咁
如果有這Perkmod插件就一定Black Mon Load唔到過場你可以試試

發新話題