43 123
發新話題

火影忍者-忍村/守城 意見收集箱 歡迎會員 發表意見!

[Close]
引用:
原帖由 殘殺乂進乂 於 2011-6-14 18:49 發表
我想問呢守城DSER好多人都不係玩火影 有次人地OPEN信場 我就同佢地講,但係佢地話吹咩仲要踢我點樣先可以減少E D情況呢?
感謝你的意見發表
暫時玩開火影守城的玩家 都在 綜合區域開場
(由於可念該區域不顯眼/人數小的問題)
火影忍者守城 該ser 只有小部分 玩家開守城
令到火影更加清楚顯示. . .是否 應把火影忍者 好像 信長一樣
把它分類.. .這樣可令到火影更加清晰

引用:
原帖由 ╭DeviL★鳥 於 2011-6-14 19:38 發表

什麼是火影忍者忍城a_a?
@@...你如何找到忍城這名字

引用:
原帖由 CrazY☆噎ㄝ 於 2011-6-27 20:13 發表
其實..
我一直都好想提出;!
守城圖系五系應該都有返個專p0st呢-,-"!!
專帖. . .你想說的是 子版?

回復 1# 的帖子

昨天我視察過在忍村02
是有人開玩的喔!
昨天的人數還不錯 91人

首先 被扣分的會員可到 申訴專區/向被扣分的版主表示悔意就能撤銷分數!
忍村01 修改了為5Lv 看看能不能帶動 02的人數!
目的是想 平衡 01-02 既人數

如對於火影忍村01 被修改了等級後. . .的意見/問題?
請在此帖. . .回覆你的意見!

引用:
原帖由 Ace~劍魂 於 2011-8-10 17:59 發表
我覺得如果ser1轉左5lv先可入唔係幾好.....因為有一些人要博命玩中合or信先可上到5lv.而忍村02的人數係今日.最多人數唔個100人.一些新手.要係02ser好耐先有一個場.咁火影咪俾左個唔好的印像d新手lo.咁我反而覺得唔係平均人數.而係唔俾機會新手玩火影 仲有.岩岩入左團的人點呀.5lv.唔係一個易上的lv.最快起馬要2-3日爆玩信or中合先上到的lv.我希望可回到之前咁 最後我想問下.可唔可意快d轉反0lv入到 真係好想玩火影:'( :'(
暫時. . .修改了01 還是初步階段!
最主要目的是能不能 平衡兩區!
成效 暫時還沒看到 . . . 看看晚上會如何吧!
謝 你的意見喔

暫時看見的問題 就是. . .01修改了5Lv後
大多玩家 急切 去升級!

引用:
原帖由 Mr.半糖主義 於 2011-8-10 23:18 發表
走場/玩bug圖一次扣5lv ok??要有圖加replay
有一次機會
咁樣可以令成日走場果d入唔到ser1
那個是評分團隊做的. . .
暫時評分團隊 只處理 信長 高手過招區的區域

回復 201# 的帖子

感謝各下
熱心回覆的意見!
1,口術. . .那是玩家的自律行為的一種~
也可以場主說禁口術. . .
2.走場問題. 這個也要看玩家吧~
相信. . .在什麼區域 也會出現走場的情況!
走場問睇處理方面. . .暫時處理團隊 只是處理 . .. 信長區的區域 還沒到 綜合區域~
3.圍村這個情況. . .怎樣說也好. . .是阻止不到的~
假如a隊打b隊 自然b隊就會打a隊 那c隊是否最不公平那個!?
4.bug圖既出現 真的. .. 要定期檢測 有沒down到bug圖 這樣就可以減少遇到bug圖的出現
5.禁英問題. 這個方面. . .不一定會一樣吧!
都是看場主喜歡禁什麼

如升到10lv後 我相信有反效果. . .暫時 5lv是最平均 處理~
再加上. . .火影 暫時還沒多人去玩
大約有 300~400人 吧~

稍後會推出活動. . .再能帶動火影的風氣~

回覆198 199 200

感謝意見回覆. . .
活動. . .方面. . .相信很快會有吧. . .請等待吧

請 不 要 在 此 帖 發 生 衝 突 行 為 以 免 發 生 罵 戰 (一律扣分處理)

引用:
原帖由 ☆Twins↗風 於 2011-9-18 10:54 發表
我問提意可以用AC轉LV方式....依加我開多過團AC真係升得好辛苦....
對不起-v-. 沒有這個功能!

引用:
原帖由 dennis0701 於 2011-9-18 10:59 發表
我最鍾意玩火守.
但係..次次係火守SER開場都冇人入..
我諗應該搞D野令多D人入火守SER 玩火守
搞D野====是但你乜又好..
不過我真係好鍾意玩火守.
當然你有構意.. . 比較好的吧!

43 123
發新話題