發新話題

[討論] [ 笑話 ] VLAN 多左一隻「照妖鏡哥」 - 卍龘, 點睇 ?

[Close]

引用:
原帖由

卍龘

於 2014-7-16 20:02 發表

柒晒就重新LOOP? 1.帶頭虧 2.話我問YAN電話 3.數人數 冇左回柒事喇?
喂, 你龍門完未 ? 你D詞語多到咁既, 好似呢條友既, 只係識講一句, 唔得, 笑到肚痛

答左你囉
首先, 你不如講帶頭虧有咩問題?
有無大木博士証明到先?
20頁 我已經捉到你有錯字, 咁又點 ? 重點係邊? 呢個POST係捉錯字?
自己比人捉哂証據, 無野捉人 要慘到要捉人錯字, 笑左

第2: 有哂圖, SOURCE都屈你咩 無做過怕咩應, 我只係COPY出黎比人睇, 我無100%講過你問人拎電話,

我第一頁列左咁多野,

只係呢點你覺得有問題, 咁即係我第一頁D 7野所有講既野你都同意啦

第3:下 ? 無人咩?
你點証明到2047人無人笑你?
你點証明到 2047人 支持你 ?
既然你咁鐘意做法官大人 証據呢?
原來有人咁膚淺有博士睇呢D數字
我個口都識講 我網吧後面企住幾十個人笑你啦咁又點計啊, 博士?

咁你答到我未 答到我未?
1: 做乜做狗公
2: 做乜扮檢舉專員
3: 做乜逃避問題?
4: 做乜發火做顛狗鬧人
5: 做乜自打咀巴
6: 要SOURCE ? 你自己殘廢唔識搵 ?
7: 做乜扮法官大人狂要SOURCE?
8: 問你大家知咩料 ?

邊度有大家 ? FF大家 ? 個帖2000個人 邊度証明到有人支持你?

9: 做乜扮法官大人捉人字?
10: 比人捉到自己照妖鏡 係唔係好嬲? 嬲到跳制咬人 ?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 20:42 發表
柒晒就重新LOOP? 1.帶頭虧 2.話我問YAN電話 3.數人數 冇左回柒事喇?
龍門搬上太空比人識穿夾硬扯返落黎既感覺如何?
逐點討論啦 你D馬嬲把戲完全係傻仔所為
點解你會覺得我係問緊YAN拎電話? 請解釋 ...

, 我就#209樓, 解釋完, 你呢

逃避左幾10次, 見到照妖鏡哥都覺得可憐, 唔講以為我鞭緊屍
我好想知, 你可唔可以應下我
幾陰公, 係咁LOOP 都唔識還擊 做死狗
識答就答, 唔識答咪逃避扮見唔到啊 ?
笑到我反肚 見字似見鬼咁
鐘意LOOP又點啊 ? 你答完我咪唔LOOP囉
最驚你唔答炸
一直逃避現實, 現實既你都幾可憐,
我LOOP你又好嬲啊 ? 又想咬我啊

喂, 你咁鐘意扮檢舉小組,
不如開個團叫做神經科檢舉小組最終幻想FF下啦

笑死我

狗公好好味道, WOWO

幾時開班教大家溝女心得

睇到我嚇一跳

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 21:04 發表

你由頭到尾都冇用100%字眼去說話 是否代表你所有野都係9 UP? 因為任何既反駁 你都可以話你無100%講過
係啊, 不嬲都係9 UP講笑, 你好認真架原來?

認真, 唔好話我唔比下台階你,
可以和平, 我都唔再針對你, 你都唔好搞我啦
我都唔再回應呢個帖.
男人大丈夫學懂放手, 別意氣用事
你想我認低威, 又有咩所謂, SAY 埋SORRY都得
最緊要係放下執著, 學識反省, 才能成長.
你想點, 你自己決定

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 21:14 發表

你係9 UP 不過無論你點認真 點唔認真 都係9 UP
講笑既意思係講D無傷大雅既說話 通常用於親戚朋友間 挖空心思想去攻擊人 呢D人既心態就絕無能力講笑喇 根本冇呢種幽默感 但有做小醜既潛力
我點認真都唔夠刮 ...
之後, 你答案係咩?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 21:20 發表

好似得你上心
係啊. 有人通宵回POST叫咩, 凌晨6點仲回緊
一句, 咁你想繼續 定和平 ?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 21:26 發表

你既然開得POST幫我寫自傳 我當然要糾正下你D斷章取義 你要縮係你既自由 同我無關係
一句, 咁你想繼續 定和平 ?

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 21:33 發表
咩叫做繼續? 咩叫做和平? 你只需自己選擇 潛/上水 呢個係你既自由 我有心情既話會幫呢條論線整個索引都唔奇
果然, 被人抽水就嬲到唔肯放手,
相反自己就不斷抽人水, 很好

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 21:37 發表

本來無一物呢個道理 睇怕你成世都唔會明白
最後 ? 你既然懂懺得引用佛教的說話,
但你不知道佛教最大的真理是放下執著, 導人放手,你真的又明白佛教真理嗎  ?

如何學會放下 ?
http://story.zgfj.cn/SHGS/BY/2011-02-26/12605.html

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 22:00 發表

你好似唔知自己本末倒置緊
你唔製造D"道理"出黎 我又何來批判?
你唔刮我D回應出黎 我又何來顯其斷章取義?
而我從來冇執著為攻擊而攻擊 為反駁而反駁 拆解詭辯 我年年都做咁濟 一來訓練思維 二來娛樂
簡言之 你唔濫造錯謬言論去攻擊我 我係無從反駁 我就冇聲出 只要你講得岩既 我會認 就係咁簡單 而唔係我執著D咩要去攻擊你
你覺得我開呢個POST既原因係咩 ?
無神神會開呢個POST ? 點解我唔開其他人?
你覺得呢?你周圍生事,VLAN周圍砲人為樂?
何苦?
你不想一下其他人感受?被人反抽水你就怒髮衝冠
這個是佛教的因果效應

放下屠刀, 立地成佛
怨怨相報何時了既道理都唔明?
不放手只會顯得你任性
放下仇恨,放下因怨才是佛家精髓

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 22:13 發表

你又唔諗下  係得你一個最大反應?
咪就係因為你唔服輸 覺得自己岩晒既關係
是嗎?現在我認輸,說聲對不起,是我錯了
再煩我就是你的問題了

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-16 22:20 發表

真係覺得自己唔岩既 就應該刪左你一樓既文 以顯出你真係覺得自己有問題 而唔係為左話完人 詆毀完人就潛水
過去的事就是過去,刪了都不能當無事發生過,最重要是放眼現在及將來

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-29 01:28 發表
件blungly正小雞雞

引用:
原帖由 卍龘 於 2014-7-29 01:37 發表
哎喲~冇人留言既post都夠膽自推咁柒
原來200幾個留言叫無人留言 ?
真係無人留言喎

引用:
原帖由 SpaWN★ 於 2014-7-29 01:53 發表
有接近一半都係你自己回炸
花生友=242-118+104-同一AC回覆
數據只屬參考,網路既事咁認真,真係好佩服你

偉大既檢舉人員

其實仲有野想講開多個新POST先

發新話題