發新話題

Left 4 Dead 2 - HeTeR [Rebirthing]

[Close]

Left 4 Dead 2 - HeTeR [Rebirthing]

暑假喇又, 都吾知過左幾多個暑假, 不過今年既比較忙. 由於有朋友不斷吹我出新既, 所以都用左一日時間整左出黎。

[youtube]TYiBhw9OgT8[/youtube]

都係個句啦, 吾岩你口味 你可以選擇吾睇, 按番上一頁睇其他post. 我願意接受一切評論, 但吾希望有人想係到搵"交" 嗌 .. 多謝觀看。

引用:
原帖由 肥料之神原 於 2010-7-19 15:13 發表
樓主係1分01至5個到點知有隻野係到..
氣  

引用:
原帖由 jackywin816 於 2010-7-22 20:14 發表
嘩~_~
咁既話我又放出黎比人睇lol
好 , 你甘講, 攪到我好想睇。  

引用:
原帖由 肥料之神原 於 2010-7-22 19:54 發表
o= =
呢d我都聽到,,但係你條片就唔得啦..
咩吾得 ?

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-7-21 21:50 發表

特感d聲一向好特出,因為係特殊感染者呀嘛
何況隻boomer一出世嗰把聲
唔洗用耳機都聽到
聽到, 甘你可吾可以做到立即定位, 然後射殺 ?

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-7-23 02:05 發表

玩得CS多呢家野應該冇問題掛
成日聽日腳步聲架啦
如果L4D2呢D地圖同地形
帶住耳機前後左右上下真係好易分得出
如果有經驗大概都會知道D特感係咩位置 ...
talk easy than do

引用:
原帖由 041534 於 2010-7-23 08:24 發表

講就梗係易,一隻一隻出的話,要做到你所講咁問題唔大
但問題VS一攻就係乘住Income/幾隻一齊出
Income攻個陣,本身已經有d infected聲+背音係度阻住哂,你係咪又肯定聽到D聲!?
幾隻一隻出,聲就肯定聽到,你係咪又肯定loc ...
GOOD sense  

引用:
原帖由 -BLamSUET 於 2010-7-23 23:06 發表
tank太依賴打車了
支持
我覺得如果條件足夠, 有得選擇, 有車緊係打車先 , 第一 攻擊力高, 第二 可以令對方陣形變亂, 方便隊友攻擊 。當然 你選擇得打車,  你就要有足夠既能力去應變,同埋擊中對方。

引用:
原帖由 lok9031 於 2010-7-23 19:37 發表
HeTeR  你條片最未福圖同我STEAM 圖一楊WO
vongola  family
oo..... 如有雷同, 實屬巧合

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-7-23 14:52 發表

玩CS前後左右都聽得出啦
打mix/match 1打2-5咪又係咁聽
talk easy than do

有片睇,有證據  

有片睇同時, 都請注明出處係你本人。  

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-7-24 01:30 發表

聽同定位係一樣姐
但係冇話1打2-5可以全部殺曬
L4D2 D彈道唔同CS呀
L4D2以近至中遠距離邊行邊射都咁準
O..........我到依家先發覺, 你岩

引用:
原帖由 小熊子 於 2010-7-25 00:20 發表
wo 好勁heter 勁左唔識人喇 成日叫你玩都話唔得閒
oo, who are you ?

發新話題