發新話題

信長之野望F1.24A7(最後更新:9月5) _ (1.23&1.24版本通行)

[Close]
引用:
原帖由 辰夜 於 2009-8-9 23:00 發表
版權已經唔係呀峰到

無記錯呀峰係賣左信野地圖比Garen_
搞笑啊....?
要不你去開WE看看那份聲明
搞清楚版權在哪裡再說好嗎?
還有
那筆錢應該算是給阿峰的補貼....或是薪水吧?

話說樓主要"優化"就不要怕(?)被人知道正身吧
難道這就是傳說中的"又要威又要戴頭盔"O.o?
簡單點說
我的意思就是"做得出就唔好怕要認"

引用:
原帖由 亂舞_小雯 於 2009-8-13 12:43 發表
想改番= =
佢M群
150人
但係 最1/3 既人 ON都冇

大約50掛-,-
請問你是否24小時在M群內檢看在線人數?

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-8-14 13:17 發表
據我所了解, 樓主只會對 11.2B 執 BUG,  唔會加新野.

如果系甘, 來緊 11.2B  比賽會考慮用哩個版本.
屬性加成 六級扣2點屬性
提高組頭的獎勵金額 , 由 10金 升至 65金 (精英獎勵不變)
調整部份數值作平衡之用 (強調 : 只是調整 , 不是新增 , 減少 什麼東西) 建基於一人一馬制度 , 新增 馱馬被殺死時出現訊息 (好讓人找到兇手) 研究是否需要為弱勢 , 冷門英加入 天生技 或 隱藏技 (歡迎公開討論)
哇你所講既執bug真係令我好不安喎版主....

修正島津 - 不動戰錘容易使用魔抗問題

據我所知山王戰鎚一級時是不能連暈的
等級一能抗
等級二就連暈
這不是什麼"問題"吧

引用:
原帖由 戰俘 於 2009-8-14 21:03 發表
唔知有咩咁不安呢...?
你應該明白執BUG的意思吧?
引用:
屬性加成 六級扣2點屬性
提高組頭的獎勵金額 , 由 10金 升至 65金 (精英獎勵不變)

調整部份數值作平衡之用 (強調 : 只是調整 , 不是新增 , 減少 什麼東西) 建基於一人一馬制度 , 新增 馱馬被殺死時出現訊息 (好讓人找到兇手) 研究是否需要為弱勢 , 冷門英加入 天生技 或 隱藏技 (歡迎公開討論)
6級扣2點屬性
假如是指修正前一版的錯誤
那就是我誤會了
提高組頭的獎勵金額
請問一下
組頭的獎勵金額10塊是BUG嗎?
部份數值不"平衡"是BUG嗎?
原本的一人多馬是BUG嗎?
原本駄馬被殺時不會出現訊息是BUG嗎?
為什麼我在11.2b的原圖裡找不到有這條觸發?
弱勢/冷門英沒有天生技或隱藏技是BUG嗎?
不解+不安;o)

引用:
原帖由 aken133 於 2009-8-15 12:20 發表
原來vlan  多左咁多 kyx  ge人黎左@@
連虛擬世界都要分"國藉"的人
引用:
原帖由 Mello123 於 2009-8-15 11:54 發表
加新野咪仲好..成日原版11.2b唔悶咩
而且改得咁少少
版主可能睇漏野..以為靜係執bug姐.
有幾不安...
加新野咪幾好
成日原版11.2b唔悶咩

信貳是一個不錯的選擇啊
引用:
原帖由 小豬=] 於 2009-8-15 15:02 發表
ky o 多走場&假圖+疾
vlan唔見得少走場
我亦在vlan見過不少的紫優

引用:
原帖由 戰俘 於 2009-8-15 18:41 發表
信貳的確不錯..
希望你能在vLan 多多推廣..
你平時在那區玩的??
GG_ KY_ VLAN都有

引用:
原帖由 戰俘 於 2009-8-15 19:31 發表
在這裡 問你 , 當然是問你在vLan 那個區玩吧
看你 0 等級 (還是說 這是分身)...T_T 所以才問你平時在那區玩
希望能遇到你開 你推薦的信貳地圖吧
不是分身
因為我很少回帖
所以0級

引用:
原帖由 戰俘 於 2009-8-15 20:00 發表
遊戲等級 0 不代表 論壇發/回帖 多與少

所以說 F版會不會"進化"得更好.. 不是現在說的

遊戲等級嘛
輝夜姬是我新開的帳號

引用:
原帖由 小豬=] 於 2009-8-15 19:27 發表
影黎睇下
即使我影了相
你大概也準備了一大堆"理由"能否定那些照片吧?

引用:
原帖由 小豬=] 於 2009-8-15 21:18 發表
你影到一張
我去**廣告**
用5分鐘時間 最小都影到 5張 紫優比你
KY_係一個平台for全部玩家既
而VLAN係分開一間間房既
正因KY_冇分房間
所以冇品既玩家同埋玩假圖既玩家可以自由流動
要影到相的確好容易
但VLAN有分房間
某幾個房間就會長期爆滿