23 12
發新話題

M群

[Close]

M群

結束................

回復 3# 的帖子

多謝提醒                   .

回復 4# 的帖子

God Bless You too !

引用:
原帖由 calvinleeabc 於 2010-5-11 16:03 發表
支持 我間中得閑先玩 可以入來一齊吹吹水嘛?
請仔細留意聯絡M群之方法.

回復 8# 的帖子

自由發揮 , 好似作文咁 , 將有關你既所有嘢介紹俾我知 (這些將作為參考)

P.S : 這是一個俾你同大家表現自己既機會 , 本人唔想太公式化 , 整到好似申請表格咁 , 明冇 ?

P.S : 冇面試 , 冇會談 , 真正既交流在於 M群 和 L4D2 上.

引用:
原帖由 haku0027 於 2010-5-11 22:08 發表
小弟game id:HaKu
合作性:中下
槍法:中
無品程度:高
口臭程度:高
電腦配置:差
會開咪鬧人(即係有咪)
有半桶水插件技術
另外我個名都幾臭下
可唔可以入黎學下野 ? ...
Haku 死開啦你

P.S : Haku = M群成員之一

以上回帖者

我平均每日一次巡查此帖 , 有意而成功加入者會盡快PM你 , 相反覺得自己冇乜自信既人 , 麻煩你唔好浪費空間同時間 , 既

然你自己都話技不如人 , 就咪回帖 . 呢度係俾大家攞出誠意既地方 , 唔係遊樂場 / 街市 !

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-5-12 00:00 發表
本人game id:36danieleric
技術:.............中下lo- -
槍法:冇槍王咁勁= =
本人十分冇品、口臭無比
輸左會走場,win左會串人......
小生想學野....可唔可以比我入呀...... ...
你又閃開啦 ! 36

P.S : 點解M群啲人咁無聊 ?

回復 32# 的帖子

你有嘢就講啦 , 不吐不快最令人難受 !

引用:
原帖由 Terencehk 於 2010-5-12 19:36 發表

已講 , 新手太多.
你對占士哥伺服有乜不滿係你既事 , 呢度唔係你渲洩不滿既地方 .

請不要浪費本帖空間 及 企圖引起駡戰(都係開始左).

回復 45# 的帖子

請PM你加入本M群之MSN給我知道 , 以便查明原因.

回復 48# 的帖子

「道不同不相為謀」, M群並唔係只要一班實力高強既玩家而已 , 希望你能理解.

回復 51# 的帖子

你隻潛水怪........

M群即將有巨大改變 , 到時要你幫手 , 黃師傅 !

歡迎各位踴躍參與

表面上係推 post

實際上想叫大家多多關心vLan大小事

引用:
原帖由 火斗 於 2010-5-15 16:54 發表
hi..............我去開果個7綱吧玩唔到l4d 2 =.=.
點解呢啲問題要黎呢度問呢?

23 12
發新話題