18 12
發新話題

Passing!!又更新4月27!!!!!簡單易用~最新2.0.1.5. update防彈game方法

[Close]
引用:
原帖由 eric_cjw813 於 2009-12-3 07:50 發表
已更新(12月14)...暫時玩左2日都無事

仕何安全屋(不彈)
近身武器(不彈)
屍潮(不彈)
轉版/過關(不彈)
總知咩都唔彈啦!!!!!!!(費事係咁逐過打不彈..不彈...不彈...不彈==)

方法如下: 請跟足我以下d steps ...
我只係好奇, 點解你更新後個教學同link同我嗰個完全一模一樣既?

By RDiver

引用:
原帖由 扯淇仔三世 於 2009-12-17 20:10 發表

我覺得佢呢個好睇D  你個個完全睇唔明 不過呢個都唔明/
你既理解能力值得考究.......

你睇唔明係我講得累贅啫 ! 但冇辦法, 面對大部分要逐點提點既人, 咁做係有必要既

以個教學做比較, 你會覺我帖亂因為我加插Razor1911版l4d2既下載及安裝教學, 當中涉及繁複步驟, 無辦法唔完全解釋出黎.

點都好, 我會接受你既意見

引用:
原帖由 slice 於 2009-12-18 01:05 發表
完全唔得,按照步驟整好之後開game但係pop out話需要開steam,好啦,開左steam之後連game都開唔到

果個 IniGen.exe 根本開唔到 = =b
我suggest你重裝一次

你有冇解下載個破解檔?

同埋咪開steam!! 話明non-steam version

詳情睇我個POST
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=175576&extra=page%3D1

引用:
原帖由 eric_cjw813 於 2009-12-16 05:41 發表
開始覺得隻game好悶...唉
悶 !? 依家先開始

可以唔夠半年就將出新DLC

引用:
原帖由 slice 於 2009-12-18 02:16 發表

我已經試過重裝5次= =

唔用steam睇完動畫就彈出話需要steam,但係開steam會變成入唔到...

個IniGen.exe都開唔到...
你ADD我MSN :  [email protected]

引用:
原帖由 阿nic. 於 2009-12-16 20:49 發表
個改名器用唔到中文,用唔到空格

不過我已更新為2.0.0.6, thx樓主
現已克服, 請入我post:

http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=485

CASE CLOSED 問題已解決

引用:
原帖由 eric_cjw813 於 2009-12-18 05:39 發表
其實我無咩企圖只係見到咁多人都玩唔到(我曾經都係過來人)我就分享我點樣左砌右砌用你地發個GE野..點樣用唔同方法..到底邊個update配邊個update先work呢?...我無非都係想多d人玩到跟住就可以同多d人玩...
我承認我係 ...
估唔到你會幾快回覆........

我語氣唔重啲,日後真係有人惡意抄襲我就會處於下風。。。。。

我同你發POST既目的都一樣 :裝得安心,玩得開心

所以我絕唔會追究,亦鼓勵你反映意見。。。不過下次要咁做,最好通報聲,費事引人誤會

P.S : 我個POST已經置頂,並有全面性更新,彈Game問題0%!
P.S : 你係英國都特登黎vLan玩l4d2, 唔驚LAG到爆咩?

引用:
原帖由 eric_cjw813 於 2009-12-18 05:39 發表
其實我無咩企圖只係見到咁多人都玩唔到(我曾經都係過來人)我就分享我點樣左砌右砌用你地發個GE野..點樣用唔同方法..到底邊個update配邊個update先work呢?...我無非都係想多d人玩到跟住就可以同多d人玩...
我承認我係 ...
你話你用我個方法update to 2.0.0.6, 但如果事前已經有用破解同埋唔係用vLan官方或者Razor1911版安裝程式,多數係破唔到。。。

引用:
原帖由 eric_cjw813 於 2009-12-18 06:48 發表
其實我都係岩岩返工返屋企上網先見到你打野比我...

我係英國玩vlan係因為我唔想比錢去買隻game(講真又唔係好貴ge..對返港紙260蚊到)..不過如果我係買我都買call of duty warfare 2...你問我唔驚會lag到爆咩..我500 ...
真的嗎?  呢個世界真係幾細喎 !

引用:
原帖由 haroldchan2030 於 2009-12-18 08:13 發表
i play a;so 5XX-6XX ping because i am not in HK too!! but for now, i still cannot update to 4045(2.0.0.6) as it has problems...when changing stages, it will sometimes go back to desktop..if someone ca ...
你既意思指你唔能夠bt下載, 定個torrent檔無seed?

你好明顯未更新同未破解, 去我個post睇下:
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 slice 於 2009-12-18 07:57 發表

我裝唔到msn個爛鬼live messenger舊耶,次次裝到21%就話裝唔到,仲話因為我冇上網既關係,都傻既

我次次開個 Inigen.exe 都話"fail to start because the application configuration is incorrect" ...
你先轉向我個POST發言, 方便同你跟進....同埋你個MSN無理由裝唔到, 可能係防火牆既關係或者你無completely uninstall你啲msn files

你去我個post下載non-steam 已破解2.0.0.6版, 基本上呢個post用緊既方法來自我嗰個, 不過我依家update咗, 或許能解決你既問題

引用:
原帖由 slice 於 2009-12-19 01:16 發表
一樣都係唔得,RDiver你個係razor版,但係我既係vlan版喔
我一開始發佈個陣就係用vlan官方版既安裝程式

先delete哂所有嘢, 包括l4d2同steam
重裝一次個vLan官方版既l4d2安裝程式
[url=http://torrents.thepiratebay.org/5212681/Left.4.Dead.2.MegaPatch.[2001-2006]-DarkSniper87.5212681.TPB.torrent]http://torrents.thepiratebay.org/5212681/Left.4.Dead.2.MegaPatch.[2001-2006]-DarkSniper87.5212681.TPB.torrent[/url]
(BT download)
放係left 4 dead 2個資料夾度解壓
然後運行IniGen.exe, 改名
連vLan並click入left4dead2.exe入game

你冇msn, 我會好難聯絡你, 最好入我個post

引用:
原帖由 slice 於 2009-12-19 02:00 發表
我每次都係delete曬所有耶先重裝...但係就係唔知點解個IniGen.exe開唔到
你係咪用vista/win 7?

有可能你唔係以管理員既身份執行IniGen.exe, 又或者你無將使用者帳戶控制設定調到最低(For Vista or Win 7)

你亦要熄哂所有防火牆,防毒同防駭程式

呢點亦可以解釋你msn成日裝唔到既原因

引用:
原帖由 kirachung1987 於 2009-12-19 17:10 發表
改唔到中文名=.=
改左會亂碼
      * 如改中文名稱, 下載 Notepad2 , 透過 "notepad2" 去開啟檔案 stryder (「Left 4 Dead 2」 資料夾內) ,
        前往 {File} > {Encoding} > {UTF-8}, 出現警告訊息按{YES}, 然後儲存離開. ~ 以後每當轉中文名稱須做多一次

- Notepad2 (32bit)

http://www.flos-freeware.ch/zip/notepad2.zip

- Notepad2 (64bit)

http://notepad2-x64.googlecode.com/files/notepad2-4.0.23-x86-64.zip

* 唔清楚幾多bit就往 {控制台} -> {系統} 查看 (64-bit的話就會明確表示)

詳情睇本POST:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=175607&extra=page%3D1

18 12
發新話題