發新話題

更新後過動畫彈GAME者入

[Close]
引用:
原帖由 306931642 於 2009-10-1 00:51 發表
唔明白。。。就系可以继续弄??
如果你不能進入遊戲

你就要del steam.cfg

然後更新>>再破解多次

因為你的steam版本可能與遊戲版與不相容

所導致你的遊戲不能運行

重覆一次更新破解動作就可以解決

引用:
原帖由 ayyc320 於 2009-10-1 12:52 發表
?.?
唔會咁簡單掛
唔係之前d更新都要更新steam架咩
如果真係呢個問題
冇理由咁多人有事架
就係有d人只係用更新檔,用完之後又吾del steam.cfg就去玩

所以個steam咪冇更新,但係直接用個更新檔又可以更新到隻game

久而久之,steam版本因為太舊,但係l4d又新得制,所以咪玩吾到~~

回29#

1.可能你放錯位

2.可能你del錯file

回28#

在你回覆的25#中,看見的圖片

圖片中,並沒有破解程式undeadpatch333.exe

請你將crack入面所佈file放返入steam目錄下面

你根本無擺入去?如何破解呢請問??

回Engine Error
Could not load library matchmaking問題

暫時吾係太清楚個問題系邊,如果你更新極都吾得

可能要重裝了

引用:
原帖由 limlim1988 於 2009-10-1 18:55 發表
我更新到,不會彈可以入到game,但問題又出左黎,我入到game玩個陣起左粉紅色格仔,而且又發生左d靈異事件=.=  就係d屍 直立式全部訓哂係地下到,佢生勾勾識叫架,但永遠訓係到行過都唔會企起身咬你....當d屍有吹雞事件發 ...
玩到hand埋,我建議你檢查下你部機玩吾玩到l4d先!!

http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

========================================

回樓上,你冇steam.cfg係因為你未破解過

請你留意紀敏的回覆!

引用:
原帖由 ROY之永恆 於 2009-10-3 00:03 發表
我照足做...開game過左動畫後彈game...彈game後無任何視窗彈出話你錯誤

好似無禁過個L4D.exe咁彈返去桌面...only...

重裝再試 , 重裝再試都係咁 , 跪求版主 thx a lot :'( ...
如果照足做都吾得add我msn(即係個m群,系我個人資料msn一欄)

我幫你遠端整左佢,因為我系網頁度好難睇到你d細微野有冇做足

發新話題