發新話題

[討論] 兩冇品人---無名_華 & BI_紫雷

[Close]
-.-被ban了
好彩唔係我= =''

引用:
原帖由 Vista_war 於 2008-4-15 11:13 發表
首先假設你唔係無名_華 or 佢d friend, 雖然應該都係:

如果你知道就黎食飯,咁仲乜仲要join game,
如果join 左game先知快要食飯,咁都可以同大家有禮貌講,看看大家既意見,
好明顯講 "食飯"之後走,大部份人應該接受唔 ...
紫雷個名係小弟由玩3國開始改的,所以你唔好當係一個團,唔該=]
而我兩個fd只係因為覺得我改「紫雷」呢個名好聽所以先一齊改
而唔係因為大家係一個團先改,呢點要請你明白

講到尾,其實唔關你食唔食飯問題
而係你有冇走到場既問題喔=]

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-4-16 15:19 發表
比人係咁攻擊
可憐丫-0-華

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-4-16 16:01 發表

有膠王陪我就得a_a
佢d膠笑話
笑死人z_z
仲有佢d膠行為

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-4-16 16:05 發表
唔好比人知道佢地膠係點
佢地冇得改

請arsat善用編輯功能,唔好連發兩個貼=]

引用:
原帖由 超級小天使 於 2008-4-24 02:16 發表
原來有原因 走場 就指不過係比人封三日ac 咁大把

食飯就封三日 咁比人殺到火走場果d可唔可以算係藉口?

唔係咁又得丫 我又黎丫~  某d人 可以教埋話 不如話lag 走場啦

vlan三國就係因為有尼d人先腐敗 版主不但唔正 ...
嘩,你講到版大好似係廢咁
版大做唔做到野見仁見智啦
佢每日都要係3國區處理咁多野,而家仲有個比賽又要搞
你以為佢真係唔做野!?
唔該你係講野之前睇清楚人地做過既野先啦
仲有你d說話簡直就係人身攻擊=]
叫人用腦諗野!?點解你自己唔用腦諗先?

同埋呢個post版大都已經處理左,係告一斷落,唔明你點解仲要係度推
3國區有你呢個人係度煽風點火真係不得了

呢度每一個人都係新手開始咖啦
唔通一開始玩就變神手!?
練多d咪得

發新話題