發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]
點解分買冰彈ga??????

引用:
原帖由 hihi1210 於 2009-12-10 07:21 發表
你要做狙擊兵先買同用冰彈. 只限用狙擊槍
做左之後打咩買彈?

狙擊兵個加快上彈跟本就係fake人,跟本就冇快到...

點血彈有冇得買?

換子彈可唔可以set做其他制啊,因為e制一場會經常性用到,換做其他制會方便好多,有時開完門開槍就會浪費左d子彈

只要係l4d2 default冇set ge制都應該可以用, e.g , . /

仲有你地更新左去2.0.0.6未?

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2009-12-13 18:00 發表
用彈之前禁一禁E製有幾煩姐
絕對有麻煩,你拎槍/開門/開制都會按到e制,有時會不自覺用左浪費左d彈

引用:
原帖由 hihi1210 於 2009-12-14 20:32 發表
But i have seted , if you aim at the door,it cant change your special ammo
但拎野會轉到= =

下午悶悶地想玩陣l4d2都要比d admin玩...
叫cafe個admin一係就狂拎刀斬人,比其人地斬番仲要用指令殺哂我地,一係就比你係parish第5關丟我出海殺
我入黎都係想一齊玩下je,你就一係殺人,一係就noclip飛去sate room
真係冇野講....

引用:
原帖由 charlie19940130 於 2010-4-19 17:48 發表
某D人見唔夠人玩就SET無限血
我用HUNTER食中佢 打左佢N世仲係綠血...之後見冇人幫佢就自殺再黎過,,
真係奸到冇朋友囉
冇計啦d人輸唔起,自己緊係第一時間set無限血比自己啦...大不了打句指令一齊死

點解coop ser咁多人tk ga....個baby狂放火燒人><

引用:
原帖由 DevilZ-169 於 2010-5-8 20:32 發表
如果你地吾會亂改難度就自然吾會有"隊傷"
我都唔知咩事,一入ser個baby就已經亂殺人...

發新話題