27 12
發新話題

真田幸村 - 火燄第一兵 (vLan 締ξ死神ψ 製作)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-28 17:09 發表
魔水真田勇士,有點矛盾吧?

即使有真田勇士,破650也需時頗久,何況沒有真田勇士?

而且這樣強爆,你在明敵在暗,魔水是否能夠啟動還是一個問號。 ...
只要有攻速 不需要很久
破到一半 就好吃定魔水 0.0 比較安全 不過本人不會吃 除非看見人

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-28 17:57 發表
早中期英雄不會離塔太遠,要防守通常是5至10秒內的事。

吃定魔水:拆完之後死,得不償失。 (己方 +$650 -$300 = $350 敵方 +$300)

敵在暗,見到敵人才開魔水已經太遲。

可能夏蟲真不可語冰吧,也許一天閣下會明白。 ...
總有一天會戰 那時偷爆就不是5-10秒
已方不只650=] 拆完騎兵營可以全軍+$ 還有敵方已失去騎兵 我軍進攻就好一點了=]
太遲也沒差了 會戰看見誰不見了 就即是敵方已準備回守 那時再過1-2秒 吃 再破掉 有多遲囧?

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-5-28 20:55 發表

嘩嘩嘩~~

冇人叫你開住魔免來拆,我至今未見過一個神手一埋塔唔理有冇人即開魔免

懷疑你識唔識睇地圖做人,地圖係可以顯示敵人每條路有幾多人ga.如果你打打下見到其中一路少左個敵人,咁你就應該醒水la

再唔掂ge就叫隊 ...
(這才像人說的話)
締ξ死神ψ 真田這樣玩 未免太x
不如改一些圖和技能 轉為本多玩法吧

引用:
原帖由 希羅仔 於 2007-5-28 21:14 發表
都唔明你地仲乜咁興..到底為左2分..定係玩法問題....

你地咁勁就係信長隻抽la...邊個抽得羸咪邊個勁law....

再嘈落去積分清空都有份...
絕無"興"之意
只係發表我門的意見
信長隻抽可以論勁同廢? 信長講合作 小朋友 或者你玩1on1長大 1on1始終都好講人物問題=] 而我唔覺贏了1on1就係勁
清空都無計 我地太多意見=[ 論壇不是要來討論嗎?.?

引用:
原帖由 SmileGirl 於 2007-5-29 07:24 發表
真系愈睇愈火...都吾明你地邊友心態諗乜
為左2分?需要打咁多字同落咁多心機咩?
相信你地只系一班比死神鬧過既人,心裡不甘,於是咪開個新既ac鬧佢囉
我希望大家唔好再回呢個貼,只系一d人係到發細老仔卑氣,意氣用事而己 ...
唔明你點解要火
無嘈過ga我 路過見到 多意見ja
你講細佬仔脾氣.. 真係幾好笑

希望樓主能將你曾經這樣玩的玩法rp放上來(希望是對團戰的rp)
還希望這真田玩法有用  現在只上談兵 無人知呢個玩法實唔實用。

真田幸村早期屬輔助,殺人就要看隊友。而早期的本多忠勝也是無威力的。
誰說本多沒威力

引用:
原帖由 60568955 於 2007-6-22 18:12 發表
沒人回????????????
係唔係我的意見太好,沒人敢回嗎?
係就最好la
回來做咩   
d舊帖 參考下咪算 都唔知你推返上來做咩

回復 221# 的帖子

wow

超級推舊po

超級連po           

回復 225# 的帖子

我岩岩申請ac 果幾日的         

引用:
原帖由 信長之肥料 於 2007-10-27 21:55 發表
尼d咁既廢玩法!!!!!!!!!!!!
係人都唔會學你咁玩啦!!!!!
3技又唔加,正係加黃點2技個d
咁你前打咩肥啊
汁人英?
人睇人地個d全狗牌!!又有血又有防又有攻重有攻速!!!
加點法13313431122422555....
裝備流程:
1.褲>7.疾風 ...
各有各玩法

呢個係團戰玩法        

回復 238# 的帖子

你知識少            

27 12
發新話題