發新話題

[討論] tony2288288 升唔到聖10走場

[Close]

tony2288288 升唔到聖10走場

KKC768 不踢走場狗
硬要踢我這沒走場的
可能也是慣犯  笑死
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-14 19:43 發表
你都唔好得去邊度,見你一開場成日嘴炮人,教人玩但你又廢
笑死...唔洗用小號幫自己講野WOR
開個0LV 號出泥講野
唔見得人?
同埋我未同你玩過
加上國王TD只有識玩同唔識玩
冇勁同唔勁既分別
但可惜你連玩都未識
算數啦

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-15 14:39 發表
冇得玩喺度講抵死,成個魔獸都知道你戇*啦,去親嗰個場d人一講你名都知道你戇*嘅
個個都話嗰條傻9blacklist咗
個個都唔講淨係講你?你都係算把啦
你係咪而家個個場都唔侵你玩,所以放上網想人同情下你
先唔講你咁x廢,(識 ...
點解你可以咁好笑既
你走場我唔叫得房主踢你?
房主唔踢你?唔通我要同個走場狗玩?
你升唔到聖10會走場
咁你鋪鋪漏怪走場
我要陪你RE咁多場?
先唔好講我勁唔勁
你升唔到聖10要走場
覺得救唔翻...
你諗下自己有幾廢先

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-15 14:39 發表
冇得玩喺度講抵死,成個魔獸都知道你戇*啦,去親嗰個場d人一講你名都知道你戇*嘅
個個都話嗰條傻9blacklist咗
個個都唔講淨係講你?你都係算把啦
你係咪而家個個場都唔侵你玩,所以放上網想人同情下你
先唔講你咁x廢,(識 ...
其實唔洗扮唔係開小號幫自己講好說話
走場就係走場
同埋點解我冇同你玩過
但你咁清楚我係因為同TONY哥同場
之後房主唔踢佢...等開場倒數我走既???

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-17 02:34 發表
見你地講到自己咁強,諗住出嚟挑下機交流下呀嘛,定係淨係識串嘴淆底做鍵盤戰士
你哋講到咁識玩,現場比小弟學下嘢,你贏咗我請埋你打仲得
出嚟現場睇下係咪真係咁識玩,小弟見識少可能人外有人天外有天
你哋上面講到又好 ...
同埋你講到自己咁勁
不如POST個RP泥睇下你贏到我再講
唔好要我曬時間同你個廢物出網吧打機

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-17 14:22 發表
淆底呀而家唔敢出嚟面對呀
屋企做鍵盤戰士打幾個字就輕鬆
講到出嚟話打返場就淆曬底
唔好咁多藉口啦廢物
又乜嘢嘥時間又乜嘢post rp,講到尾又係唔敢出嚟面對
玩得魔3都幾十歲人啦都仲咁小學G
打機小學G都見得多,好似 ...
其實唔好最**粗口**小學生個個話人小學生先
打隻GAME GAME上解決有幾難?
POST個RP有幾難?
你話人淆底...你呢家連POST RP既勇氣都冇就唔好話人唔夠膽出泥
打隻GAME打到要出泥面對
你都幾可悲
唔好扮哂大佬啦...你話我開場嘴炮**不雅**人係咁教人
咁你有冇咁既能力?
可惜你連呢個能力都冇
就唔好話人開場打嘴炮教人

引用:
原帖由 jak1735 於 2023-8-17 14:22 發表
淆底呀而家唔敢出嚟面對呀
屋企做鍵盤戰士打幾個字就輕鬆
講到出嚟話打返場就淆曬底
唔好咁多藉口啦廢物
又乜嘢嘥時間又乜嘢post rp,講到尾又係唔敢出嚟面對
玩得魔3都幾十歲人啦都仲咁小學G
打機小學G都見得多,好似 ...
加上
你連聖10都覺得救唔到
要走場
到到我出泥同你打
就算BO5 BO7 你升唔到又走場?
又扮LAG?
你講到人地扮LAG走場
你自己聖10升唔到
之後厚面皮到入翻場話LAG?
我就有哂證據話你咪話你
但你?RP?去左邊?證據都冇
學咩人**不雅**人嘴炮話人廢
唔好雙標啦小學生

發新話題