發新話題

mh舉報 kelvin520

[Close]
引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 17:29 發表
唔好理個貼舊,事實係佢05區用MH黎玩,
連琴日都有用,如果唔封佢號,天理何在?
13.2b??? 建議你去睇下舊果個事項!

不如你拎埋琴日果場 出黎啦
愛很美

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 19:23 發表

大佬佢同一個AC比人捉到紅圈,仲要理咩版本?
E家D MH用到比以前小心,唔係唔想捉,如果本身已經有人捉到紅圈,我唔明點解我仲要花時間去捉佢紅圈?
拎琴日果場出黎自然有人幫你睇
愛很美

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 19:23 發表

大佬佢同一個AC比人捉到紅圈,仲要理咩版本?
E家D MH用到比以前小心,唔係唔想捉,如果本身已經有人捉到紅圈,我唔明點解我仲要花時間去捉佢紅圈?
咁你捉到佢紅圈未??  如果未捉到紅圈既話點為之同一個ac比人捉到紅圈?
叫放個rp 都推3推4  叫人點信?
你合理懷疑佢唔係問題  但係都要拎d證據喇大佬  拎d N年前既野出黎講可以代表d咩?? 最多代表佢以前係MH姐
問題係琴日你地果場  想人封帳號 都要拎d相關既證據啦  如果睇完rp發現無紅圈 但仲有好多懷疑點咪拍埋片囉! eg幾多分去到幾多分 (成個動作行為都解釋唔到既) 好自然 會有人做野架啦!
唔係想幫邊個  
只係覺得你都幾無腦!
愛很美

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 22:53 發表
另外,我舉報走場同MH係無數。
唔會屈人。
無數人話你青山放出黎
青山出黎既人會有人信咩?
愛很美

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-9-18 22:53 發表
另外,我舉報走場同MH係無數。
唔會屈人。
比埋版主你做 咁vlan咪會無曬MH ??好想睇呀 神人
愛很美

引用:
原帖由 LKW_823 於 2019-9-19 09:48 發表
見到你條友有我就黎火
你條垃圾屈人真系吾洗講證據
屠到你就MH
http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?tid=637884&goto=lastpost

紅圈都捉我吾到系到開POST大大聲

以為世界圍住你轉你想點就點?

訓醒未小朋友 ...
佢打啲野好好笑
愛很美

發新話題